Cel mai bun serial de comedie din toate timpurile vine pe Netflix: când o să poți să vezi Seinfeld

Cel mai bun serial de comedie din toate timpurile vine pe Netflix: când o să poți să vezi Seinfeld

Poate că “vara lui George” a trecut pe lângă ei, dar, cel puțin, „Seinfeld” ajunge pe Netflix în această toamnă.

Toate cele 180 de episoade ale sitcom-ului clasic din anii 1990 sunt lansate pe 1 octombrie pe gigantul de streaming, conform paginii oficiale Netflix România.

„Larry și cu mine suntem extrem de recunoscători față de Netflix pentru că avem această șansă. Este nevoie de mult curaj pentru a avea încredere în doi “schmucks” care au avut literalmente experiență zero în televiziune când au făcut acest serial”, a spus Jerry Seinfeld într-o declarație.

Seinfeld vine pe Netflix pe 1 octombrie

Netflix a dobândit drepturile la „Seinfeld” în 2019, într-un acord foarte scump pe o perioadă de cinci ani cu Sony Pictures Television, care controlează distribuția fostei serii NBC. Apoi, show-ul era încă sub un acord de streaming cu Hulu, unde a rămas până la mijlocul acestui an.

Seinfeld este omul care are de spus foarte multe lucruri despre nimic. Nimic nu poate altera sau diminua umorul sau caustic, intrucat subiectele alese sunt lucruri cotidiene, de care ne lovim cu totii. Puțini au talentul de a privi aceste chestiuni dintr-o perspectivă atât de originală, amuzantă și (de ce nu?) chiar sănătoasă a lui Jerry.

Seinfeld” a rulat timp de nouă sezoane la NBC, având premiera în iulie 1989, cu finalul în mai 1998. Serialul a fost creat de Seinfeld și David, producători executivi alături de Howard West și George Shapiro. Seria este o producție West / Shapiro, în asociere cu Castle Rock Entertainment.

Serialul a câștigat zece premii Emmy în timpul desfășurării sale, inclusiv trei trofee pentru Richards, un premiu pentru Louis-Dreyfus și o un premiu pentru întreaga serie de comedie în 1993.

Seinfeld e considerat unul dintre serialele care au pus bazele comediei în televiziune. Seinfeld s-a prezentat drept un serial despre nimic și, la fel ca “Friends”, e considerată o producție nemuritoare. Nu-i de mirare, așadar, că și platformele de streaming s-au înghesuit pentru a-l avea – atât pentru fanii nostalgici, cât și pentru cei care îl descoperă abia acum.