„Fall Guys” ajunge pe Switch, Xbox și Epic Games Store: când îl vei putea juca

„Fall Guys” ajunge pe Switch, Xbox și Epic Games Store: când îl vei putea juca

A trecut peste un an de când Mediatonic a confirmat că Fall Guys: Ultimate Knockout va veni pe Xbox și Nintendo Switch. După câteva întârzieri, așteptarea aproape s-a încheiat.

Jocul Battle Royale vine pe acele platforme, precum și pe Epic Games Store, pe 21 iunie. O versiune dedicată pentru PlayStation 5 este și ea pe drum. Jocul va fi disponibil și pe toate platformele, conform Engadget.

În plus, Fall Guys va fi free-to-play. Epic a făcut o mișcare similară cu Rocket League. Jucătorii existenți de pe PlayStation și Steam vor primi un pachet, care include trei costume și alte bonusuri.

Nu este un șoc imens faptul că Fall Guys vine la Epic Games Store — Epic a cumpărat anul trecut, grupul părinte Mediatonic, Tonic Games. Utilizatorii au nevoie de un cont Epic pentru a juca Fall Guys din noiembrie.

„Fall Guys”, disponibil pe 21 iunie

Un nou sezon va începe, de asemenea, pe 21 iunie. Mediatonic resetează contorul și îl numește Season 1: Free For All. Va fi prima actualizare sezonieră din noiembrie și, ca întotdeauna, vor fi noi niveluri. Pentru prima dată, va exista un permis de sezon premium (adică plătit) cu 100 de niveluri și bonusuri. Cei care primesc permisul vor primi acces gratuit la permisul de sezon premium pentru sezonul unu. Un permis de sezon gratuit va fi în continuare disponibil cu alte articole de deblocat.

Mai este o actualizare mare pe drum: un creator de nivel. Acesta a fost anunțat ca fiind „în construcție” și, deși nu va sosi în curând, este o caracteristică interesantă de așteptat cu nerăbdare.

Jocul a debutat pe PS4 și Steam în august 2020 și a fost un succes instantaneu, strângând milioane de jucători pe PC în doar câteva zile și devenind cel mai faimos joc din istoria PlayStation Plus la acea vreme. Se pare că numărul jucătorilor a scăzut destul de mult din primele zile – a avea sezoane din ce în ce mai lungi probabil că nu a ajutat. Cu toate acestea, sosirea lui Fall Guys pe mai multe platforme, schimbarea free-to-play și un nou sezon ar trebui să aducă jucători noi.

Citește și: