Cel mai popular joc de care nu ai aflat încă: milioane de jucători, în câteva zile de la lansare

Cel mai popular joc de care nu ai aflat încă: milioane de jucători, în câteva zile de la lansare

Fall Guys: Ultimate Knockout este un joc foarte colorat, dar și foarte atrăgător pentru amatorii genului battle royale. Combină o serie de elemente interesante și a strâns milioane de gameri în câteva zile de la lansare.

În urmă cu câteva ore, creatorii Fall Guys au atras atenția asupra faptului că noul joc de care nu ai auzit încă este cel mai popular titlu pe Steam în varianta Ultimate Knockout. Versiunea un pic mai scumpă, Collector`s Edition ocupă poziția a doua în același clasament. Ca referință, primul costă 20 de euro, în timp ce al doilea sare până la 30 de euro.

Mai multe detalii despre mecanica jocului poți desprinde din trailerul de mai jos. Este important de reținut că vorbim de un joc care nu face parte dintr-o franciză cunoscută și nici dintr-o serie de care ești atașat. Cu toate acestea, a strâns aproximativ două milioane de jucători în cinci zile de la lansare. Deși jocul nu este disponibil în mod gratuit, a ajutat faptul că abonații la PlayStation Plus îl pot juca gratuit în august pe consola Sony.

Lansarea versiunii gratuite pe PS4 nu este o idee nouă. Rocket League a adoptat un mecanism similar în urmă cu ceva timp, iar foarte mulți oameni au ajuns să-l experimenteze fără să știe în prealabil despre ce este vorba. Asta s-a întâmplat și cu Fall Guys: Ultimate Knockout, un joc creat de Mediatonic și publicat de Devolver Digital.

În primele zile de la lansare, au existat câteva persoane care au exploatat o vulnerabilitate în joc pentru a fi semnificativ mai rapizi. Între timp, lucrurile s-au remediat, iar experiența de gaming ar trebui să fie cât se poate de corectă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: