VIDEO Warcraft Arclight Rumble, aproape gata de lansare: ce știm, până acum, despre cel mai recent joc mobil de la Blizzard

VIDEO Warcraft Arclight Rumble, aproape gata de lansare: ce știm, până acum, despre cel mai recent joc mobil de la Blizzard

Fanii Warcraft așteaptă de mult timp, cu multă nerăbdare, un nou joc mobil. Și iată că Blizzard le îndeplinește dorința: a lansat ieri trailerul pentru Warcraft Arclight Rumble, un joc de strategie free-to-play, destinat unui singur jucător, care urmează să fie lansat anul acesta.

Jocul conține miniaturi Warcraft, din categoria „de colecție”, pe care jucătorii le vor putea controla pentru a se lupta cu personajele negative din universul Warcraft, creat de Blizzard, în urmă cu mulți-mulți ani.

Din descrierea jocului din magazinul Google Play aflăm că jucătorii vor avea posibilitatea de a construi armate în cinci categorii deja cunoscute: Alliance, Horde, Beast, Undead și Blackrock.

Mai mult, jucătorii pot opta pentru modul single-player sau, după caz, pentru lupte PvP.

Warcraft Arclight Rumble va avea mai multe moduri distincte de joc

Trebuie menționat că Arclight Rumble va avea mai multe moduri de joc, inclusiv Conquest, Dungeons, Raids și Co-Op. Jocul include peste 60 de miniaturi și personaje Warcraft, în total, cu posibilitatea de a debloca noi abilități și de a îmbunătăți personajele tale, pe măsură ce treci de la nivel la nivel.

Site-ul web al jocului conține suficiente detalii despre viitorul titlu de joc de la Blizzard, astfel încât să-ți faci o idee despre viitor; ai inclusiv opțiunea de preînregistrare.

În ciuda acestui lucru, încă nu știm care va fi data oficială de lansare pentru Warcraft Arclight Rumble, însă așa cum menționam anterior, jocul va fi disponibil anul acesta, fără niciun dubiu.

După cum a remarcat și PC Gamer la un moment dat, expansiunea Shadowlands a avut o serie de probleme care au creat nemulțumiri în rândul fanilor devotați ai World of Warcraft. Unde mai pui că această companie se „luptă”, în acest moment, și cu o serie de procese legate de presupusa hărțuire a angajaților la locul de muncă. Așadar, se poate spune că gigantul are câteva „greutăți” legate de picioare, în prezent. Rămâne de văzut cum va depăși obstacolele și dacă va reuși să treacă la „next level”.

Poți urmări trailerul pentru Arclight Rumble în cele ce urmează:

Citește și: