Elon Musk nu se mai satură de controverse: decizia care l-ar putea scăpa de tribunal

Elon Musk nu se mai satură de controverse: decizia care l-ar putea scăpa de tribunal

Elon Musk se pare că reușește în continuare să fie sub reflector, aproape în fiecare zi. Cel mai bogat om din lume are mai multe procese pe rol, nu prea se înțelege cu toții copii pe care îi are, dar tot își face timp să stârnească o sumedenie de intrigi în spațiul online.

După ce a spus clar că nu mai vrea să cumpere niciodată Twitter, acțiune care l-a pus pe lista neagră a actualilor proprietari și s-a reflectat într-un proces, Elon Musk a revenit asupra acelui anunț. De această dată, însă, afirmațiile sale au venit la pachet cu o serie de condiții, un pic mai clare decât data trecută.

Ce vrea Elon Musk, pentru a cumpăra Twitter

Elon Musk vrea să cumpere Twitter, din nou, cu condiția că oficialii rețelei de socializare îi demonstrează, în cazul a 100 de conturi, că ”sunt reale”. Deși pretenția ți s-ar putea părea puerilă sau simplistă la prima vedere, numărul utilizatorilor falși de pe Twitter stă la baza întregului dezastru din spatele negocierilor dintre cele două părți.

Nu de alta, dar Twitter nu pare să aibă un mecanism foarte bine pus la punct pentru a atesta faptul că are în spatele un procent covârșitor de oameni adevărați în spatele conturilor, nu doar ferme de boți și hackeri care controlează sute sau mii de conturi individuale.

Noul anunț legate de platforma de microblogging vine la câteva zile după ce șeful Tesla și SpaceX a acuzat Twitter de fraudă, din cauza faptului că nimeni nu știe numărul de conturi monetizabile ale rețelei de socializare, iar compania nu este foarte transparentă pe subiect.