Dușmanul din umbră al lui Vladimir Putin: avertisment fără precedent primit de acesta

Dușmanul din umbră al lui Vladimir Putin: avertisment fără precedent primit de acesta

Atacul lansat asupra Ucrainei de către Rusia cu siguranță va rămâne în istoria lumii. Din cauza conflictului care continuă să ia amploare, dușmanul din umbra lui Vladimir Putin vine cu un nou avertisment.

Cunoscutul grup de hackeri, Anonymous a devenit dușmanul digital al lui Vladimir Putin. Această grupare a efectuat deja nenumărate atacuri cibernetice, însă aceștia vin cu un nou avertisment la adresa liderului de la Kremlin. Ei au menționat că atacurile asupra guvernului rus vor continua „până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului”.

Membrii grupării de hackeri au avertizat că acele „câteva site-uri doborâte” până în acest moment reprezintă doar începutul consecințelor pentru atacul lansat asupra Ucrainei. Atacurile anterioare au vizat inclusiv pagina Ministerului rus al Apărării precum și alte câteva site-uri guvernamentale. Mesajul transmis de către aceștia spune:

”Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii. Vom continua atacurile împotriva guvernului rus până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului pe care toată lumea le merită. Invadarea Ucrainei arată că regimul pe care-l conduci nu are respect faţă de drepturile omului”, au transmis, duminică dimineaţă, pe Twtter, hackerii Anonymous.

Dușmanul lui Vladimir Putin îl amenință cu dezvăluirea secretelor sale

De asemenea, hackerii nu s-au oprit aici. Aceștia l-au avertizat pe Vladimir Putin că nici secretele sale nu vor mai fi la loc sigur dacă nu va înceta conflictul armat cu Ucraina. Totodată, aceștia au mai menționat că manifestațiile de protest față de acțiunile luate de către liderul rus se vor amplifica.

”Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii. Membrii Anonymous au declarat război cibernetic regimului tău agresiv. Câteva site-uri doborâte este doar începutul, curând vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii. Mulţi dintre ei, cei mai probabil, sunt rezidenţi ai ţării tale. Secretele tale s-ar putea să nu mai fie în siguranţă”, au mai transmis hackerii.

În prezent, Rusia se confruntă cu nenumărate sancțiuni economice și politice care vin din partea Occidentului, dar și cu numeroase atacuri cibernetice lansate de către Anonymous.