Două incendii la etaje diferite, într-un bloc din Doamna Ghica. Traficul în Capitală este restricționat

Două incendii la etaje diferite, într-un bloc din Doamna Ghica. Traficul în Capitală este restricționat

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din zona Doamna Ghica din Capitală. Conform ISU București-Ilfov, incendiul s-a manifestat într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu 10 etaje, iar după aceea, încă un incendiu a izbucnit, la un apartament de la etajul 2 al aceluiași bloc.

Două incendii în același bloc din Doamna Ghica

UPDATE În cele din urmă, incendiul a fost lichidat. În total, au fost evacuate 11 persoane dintre care 4 au primit îngrijiri medicale. O persoană a fost transportată la spital, anunță ISUBIF.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul s-a manifestat într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu 10 etaje, iar ulterior, încă un incendiu a izbucnit, la un apartament de la etajul 2 al aceluiași bloc.

„A fost un scurtcircuit în tablourile electrice. Când am ajuns la față locului, ardea un apartament. Ulterior, am primit apel de la o scară vecină că s-a aprins și în zona respectivă. În acest moment, cele două incendii sunt lichidate. Forțele rămân în zona pentru supravegherea zonei.

Se actioneaza cu detașamentul special de Salvatori, sase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, cinci echipaje SMURD. Din cauza fumului dens, care a pătruns si pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenție”, conform ISUBIF.

Doua incendii in acelasi bloc din Doamna Ghica
Incendiu Doamna Ghica

Din cauza incidentului, Poliția recomandă conducătorilor auto „să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

„La acest moment traficul rutier este restricționat pe Str. Dna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Șos. Colentina, precum și pe străzile adiacente”, a confirmat Poliția Română.