Incendiu la spitalul de psihiatrie din Roman. Două speciale de stingere și o ambulanță SMURD intervin

Incendiu la spitalul de psihiatrie din Roman. Două speciale de stingere și o ambulanță SMURD intervin

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Roman, județul Neamț. Pompierii au fost anunțați prin apel la 112, iar la fața locului ai fost trimise două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, potrivit ISU Neamț. Din fericire, nu au existat victime. Mai multe detalii, în rândurile de mai jos.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Roman

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, într-un container din curtea Spitalului de Psihiatrie din Roman, judențul Neamț, a transmis ISU Neamț. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pompierii fiind anunțați prin apel la 112 la ora 06:12.

Incendiul a izbucnit la o baracă amplasată în curtea spitalului. La sosirea pompierilor, incendiul manifesta cu flacără deschisă în interiorul containerului cu structură metalică și panouri de tip sandwich, fără posibilitatea propagării la alte clădiri.

Baraca aparține unei firme care execută lucrări de construcții la spital. Ajunși la fața locului, pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars un birou, un sistem PC, o imprimantă și documente. În ceea ce privește cauza probabilă de producere a incendiului, vorbim despre un scurtcircuit electric, potrivit pompierilor.

„La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică și panouri de tip sandwich, fără posibilitatea propagării la alte clădiri. Containerul aparține unei societăți comerciale ce execută lucrări de construcții la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Roman“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa.

Citește și: Un pacient a luat foc în timpul operației la spitalul Județean din Timișoara

Nu au fost înregistrate victime

Din fericire nu au existat victime.

„Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars un birou, un sistem PC, o imprimantă și documente. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric. Nu au fost victime“, a mai transmis ISU Neamț, scrie presa locală.

Incendiu într-un container din curtea Spitalului de Psihiatrie din Roman, județul Neamț. Foto: Antena3
Incendiu într-un container din curtea Spitalului de Psihiatrie din Roman, județul Neamț. Foto: Antena3