Don’t Look Up dovedește, dacă mai era nevoie, cât de bună e Meryl Streep pe improvizație

Don't Look Up dovedește, dacă mai era nevoie, cât de bună e Meryl Streep pe improvizație

Fără niciun dubiu, Meryl Streep este una dintre cele mai bune actrițe din câte au existat vreodată. Rolurile versatile ale ei, jucate impecabil de fiecare dată, au scos-o rapid din anonimatul specific Hollywood-ului. În momentul de față, puțini sunt cei care să nu fi auzit de actriță.

Așadar, este lesne de înțeles de ce, în momentul în care „Don’t Look Up” a fost anunțat, entuziasmul a sărit de cotele obișnuite. Prezența actriței în distribuție ar fi trebuit să garanteze faptul că vorbim despre un film bun, care să placă tuturor. Din nefericire, acest lucru nu a fost întocmai așa, de vreme ce părerile au fost împărțite, ba chiar, pe alocuri, diametral opuse, până la limita nervozității.

„Don’t Look Up” a stârnit controverse și a împărțit internetul în două. Cu alte cuvinte, nu există cale de mijloc atunci când vorbim despre acest film. Ori îți place, ori nu-ți place, însă în mod cert nu îți este indiferent – ceea ce, până la urmă, este bine, atunci când vorbim despre vizualizări. Nici nu e de mirare că pelicula a reușit să stea în fruntea Netflix multe săptămâni, încă de la lansarea sa, la sfârșitul anului ce tocmai a trecut.

Meryl Streep a improvizat anumite segmente din scenariu și i-a ieșit bine de tot

Într-un clip publicat pe YouTube, Meryl Streep poate fi văzută cum aduce anumite îmbunătățiri scenariului deja existent, transformându-l în una dintre cele mai reușite „scheme” de improvizație, din toate timpurile. De altfel, nu e niciun secret: actrița deține o doză considerabilă de simț al umorului, așadar improvizația îi vine, și de această dată, „mănușă”.

În mod evident, „Don’t Look Up” ar fi putut să aibă altă soartă dacă din distribuție nu făceau parte actori ca Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Tyler Perry, Mark Rylance, Timothée Chalamet, Rob Morgan, Ron Perlman sau Ariana Grande.

Citește și: