Disney readuce la viață Rogue One: A Star Wars Story, înainte de lansarea Andor

Disney readuce la viață Rogue One: A Star Wars Story, înainte de lansarea Andor

Înainte de debutul oficial al Andor, în data de 21 septembrie, Disney va aduce Rogue One: A Star Wars Story înapoi în cinematografe.

Filmul din 2016 va reveni pe ecranele IMAX din SUA pe 26 august, împreună cu o „câteva detalii în exclusivitate” asupra viitoarelor serii Disney+. Detaliile despre ceea ce va fi sunt puține, dar există șanse reale ca, în curând, să aflăm din ce în ce mai multe informații despre producțiile originale de la Disney, inclusiv pentru aceasta.

Oricum, relansarea producției Rogue One le va oferi fanilor Războiul Stelelor șansa de a revedea filmul înainte ca Diego Luna să reia rolul lui Cassian Andor, în seria cu același nume.

Nostalgicii vor putea să se pregătească pentru Andor revăzând Rogue One: A Star Wars Story

Amplasat cu cinci ani înaintea evenimentelor din Rogue One, se poate spune că Andor este un prequel pentru A New Hope. Serialul spune povestea începuturilor, mai exact despre cum a apărut rebeliunea.

Totuși, este de remarcat că Diego Luna nu este singurul actor care se întoarce în franciză. Genevieve O’Reilly și Forest Whitaker își reiau, la rândul lor, rolurile și redevin Mon Mothma și Saw Gerrera.

Serialul a fost programat inițial să debuteze pe 31 august, dar Disney a schimbat data pentru a oferi mai mult timp serialului She-Hulk: Attorney at Law să își găsească un public nișă.

Primele trei episoade din Andor vor debuta simultan, urmând episoade ulterioare în fiecare miercuri.

Rogue One este considerat unul dintre cele mai bune filme din epoca Disney-Star Wars. Filmul a câștigat peste 1 miliard de dolari în timpul difuzării sale inițiale, în cinematografele din întreaga lume, și chiar a primit două premii Oscar, ceea ce este impresionant.

Totuși, nu te îngrijora. Vei putea vedea Rogue One: A Star Wars Story și pe Disney+, dacă ai un abonament valid. În cazul în care nu ai, poate că n-ar fi rău să-ți faci unul.