02 aug. 2022 | 13:55

VIDEO Trailer și poster nou pentru Andor: când vezi serialul Star Wars pe Disney+

ACTUALITATE
VIDEO Trailer și poster nou pentru Andor: când vezi serialul Star Wars pe Disney+

Un nou trailer pentru Andor a fost lansat oficial. Cu Diego Luna în rolul lui Cassian Andor, cel mai recent serial TV Star Wars se pregătește pentru a fi lansat, la rândul său, cât de curând.

Amplasat cu cinci ani înainte de Rogue One, serialul (care se confirmă că va rula timp de două sezoane) spune povestea modului în care Cassian s-a transformat în rebelul înverșunat care și-a dat viața pentru a fura planurile de pe Death Star. Pe lângă Luna, în Andor mai joacă, de asemenea, Genevieve O’Reilly, Adria Arjona, Stellan Skarsgård și mulți alții.

Lucasfilm a început campania de marketing a serialului lansând primul trailer Andor, în timpul Sărbătorii Războiul Stelelor, din mai. Previzualizarea a dat tonul unei drame epice de război care amintește de Rogue One, înfățișând Imperiul la apogeul puterilor, dar și o Rebeliune în curs de desfășurare.

Andor s-ar putea să aibă parte de mult succes

Așa cum menționam anterior, Lucasfilm a pus pe „tapet” un nou trailer. În plus, a dezvăluit și un nou poster.

poster-oficial-andor-star-wars

Poster oficial pentru Andor/Star Wars

Lansarea oficială Andor a fost amânată până pe 21 septembrie, cu o premieră specială de trei episoade.

Una dintre cele mai importante concluzii este că Andor țintește destul de sus.

Pe baza modului în care este montat trailerul, putem să ne dăm seama că povestea originii lui Cassian este doar o fărâmă dintr-un univers mult mai mare, ce urmează să ne fie dezvăluit.

În ansamblu, seria se referă la originile Alianței Rebele, așa cum demonstrează, de altfel, manevrele lui Mon Mothma, în Senatul Imperial, dar și personajul interpretat de Skarsgård, Luther Rand, care recrutează oameni (inclusiv pe Cassian) pentru a lupta pentru această cauză. Rand pare să aibă un rol la fel de important în Andor ca cel al personajului principal.

Va fi foarte interesant să vedem cum aceste fire narative se vor îmbina unele cu altele. Într-o primă instanță, povestea se va derula pe parcursul a 12 episoade.

Vei putea vedea serialul pe Disney+.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele