Disney a anunțat un nou serial în universul Star War: o să apară mai repede decât credeai

Disney a anunțat un nou serial în universul Star War: o să apară mai repede decât credeai

Nu o să trebuiască să așteptăm prea mult timp pentru showul care îl va avea în rol principal pe Boba Fett.

Disney și Lucasfilm au dezvăluit data lansării pentru următorul serial din universul Star Wars săptămâna trecută și au oferit o nouă privire asupra faimosului vânător de recompense aflat pe tronul pe care l-a pretins la sfârșitul sezonului doi din Mandalorian oferit pe platforma Disney+.

Boba Fett și aliatul său, mercenarului Fennec Shand, jucat de Ming-Na Wen, vor naviga spre centrul lumii interlope a galaxiei Star Wars, adică spre Tatooine, preluând rolul de stăpân al crimei locale în locul regretatului și legendarului Jabba the Hutt și a succesorul său Twi’lek, Bib Fortuna, pe care Boba l-a omorât în scenele de post-credite din finalul sezonului doi al seriei The Mandalorian.

Din păcate, Disney și Lucasfilm nu au lansat un trailer pentru Cartea lui Boba Fett, dar aproape sigur vom primi unul foarte curând.

Cel mai faimos vânător de recompense

Temuera Morrison își va relua rolul de Boba Fett în serial, care este produs executiv de Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy și Colin Wilson.

Posterul noii producții ne oferă o privire nouă, dar familiară, asupra lui Boba Fett care se simte foarte confortabil în fostul palat al lui Jabba, mai exact apare stând chiar pe tronul fostului mafiot.

Cartea lui Boba Fett este doar una dintre numeroasele producții Star Wars care urmează să fie lansate pe Disney Plus. Printre altele se numără Obi-Wan Kenobi, cu Ewan McGregor revenind în rolul său de maestru Jedi, dar și cu Hayden Christensen care îl va reîntruchipa pe Darth Vader; Andor, cu Diego Luna în rolul lui Cassian Andor din Rogue One: A Star Wars Story și nu în ultimul rând,  seriale sau lung metraje cu Lando Calrissian și Ahsoka Tano în rolurile principale.

Noul serial Star Wars, creat de studioul Lucasfilm, Cartea lui Boba Fett, va avea debuta pe Disney Plus miercuri, 29 decembrie.

Citește și: