Digi RCS RDS face valuri în piață, din nou: oferta pe care și șeful tău trebuie să o știe

Digi RCS RDS face valuri în piață, din nou: oferta pe care și șeful tău trebuie să o știe

În contextul ofertelor din ultimele luni, Digi RCS RDS pare că vrea să alimenteze un val masiv de migrație de la Vodafone și Orange în propria rețea de comunicații. Când este vorba de bani puțini, nu mulți români rezistă tentației de a schimba tabăra.

La momentul de față, Digi RCS RDS este al treilea cel mai mare operator de telecomunicații, televiziune și internet. Nu mai puțin de 4 milioane de abonați plătesc pentru serviciile sale, dar oficialii gigantului speră să sporească într-un timp cât mai scurt această valoare deja fabuloasă. Având în vedere că nu este ca și cum românii nu au deja telefoane mobile, singura soluție este portarea. Îi atragi de la concurență cu oferte fără egal, iar Digi RCS RDS se pare că excelează la asta.

Digi RCS RDS atrage clienții de business

”Vrei să nu mai ai grija costurilor apelurilor pentru firma ta?📱

Vino la DIGI cu numerele de mobil ale afacerii tale şi primeşti 50% reducere la abonament, timp de 6 luni!

🤝Alege abonamentul Business Nelimitat la doar 1,65 Euro fără TVA pentru primele 6 luni şi bucură-te de beneficiile telefoniei mobile pe care te poţi baza:

✔️ Minute naţionale nelimitate

✔️ 1000 de minute internaţionale

✔️ Net 4G nelimitat.

Detalii aici: https://bit.ly/DIGIBusinessNelimitat” se arată în postarea apărută pe pagina de Facebook a grupului Digi RCS RDS. 

Cu alte cuvinte, la momentul de față, gigantul Digi RCS RDS speră să atragă un număr record de utilizatori business în curtea sa și le propune acestora un abonament cu mai multe numere la un cost de 1,65 euro pe linie de telefonie mobilă. Mai multe decât atât, în primele șase luni de abonament, te bucuri de înjumătățirea facturilor pentru comunicații. În plus, pentru suma derizorie mai mică decât o cafea în centru, ai și internet nelimitat și minute naționale nelimitate. Doar pe zona de internațional ești limitat la 1000 de minute de conversații.
Citește și: