08 feb. 2022 | 07:04

Digi RCS RDS, ofertă fără concurență: nu te-ai fi așteptat la așa ceva

ACTUALITATE
Digi RCS RDS, ofertă fără concurență: nu te-ai fi așteptat la așa ceva

Digi RCS RDS se bucură de cea mai mare rată a migrației către rețeaua sa de telefonie și internet. Iar pentru a-și menține trendul crescător al numărului de abonați, compania vine deseori cu oferte fără concurență.

Cea mai nouă campanie de la Digi RCS RDS are legătură cu abonamentele la internet ale furnizorului român. În perioada 7 – 28 februarie, intitulată Netuarie, clienții noi și existenți se bucură de o reducere de 50% din valoarea abonamentului pe o perioadă de 6 luni, cu condiția fie să se aboneze la Digi, fie să-și facă un upgrade la abonament. Oferta se referă exclusiv la contractele de internet fix și este disponibilă exclusiv online, pe site-ul Digi.ro sau prin intermediul aplicației mobile Digi.ro.

Digi RCS RDS face valuri în piața de internet, din nou

Nici nu a început bine anul nou, iar Digi RCS RDS a lansat o campanie intitulată Netuarie, în perioada 7 – 28 februarie.

”Astfel, clienții existenți Fiberlink 500 care aleg să treacă la pachetul superior de internet fix, Fiberlink 1000, pentru o perioadă de 24 de luni, vor avea o reducere de 50% din valoarea abonamentului, în primele 6 luni de la efectuarea upgrade-ului. În același timp, și clienții noi care aleg serviciul de internet de la DIGI, se vor bucura de aceeași reducere, timp de jumătate de an, dacă optează pentru unul dintre cele două pachete de internet fix, Fiberlink 500, la prețul redus de 15 lei (TVA inclus)*, cu viteze de până la 500 Mbps, respectiv Fiberlink 1000, la prețul redus de 20 lei (TVA inclus)*, cu viteze de până la 940 Mbps.”, se arată în comunicatul companiei.

În același timp, continuă campanie referitoare la închirierea unui router WiFi 6 care să te ajute să profiți de conexiunile foarte rapide la internet contractate de la Digi RCS RDS. Pentru a avea un astfel de echipament în casă, plătești doar 3 lei în plus la valoarea abonamentului, cu TVA inclus.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele