Cum să te „vinzi” mai bine pe Instagram: platforma va introduce o nouă funcție utilă

Cum să te

Grila profilului tău Instagram ar putea fi în curând mai mult decât cele mai recente postări ale tale. E posibil să poți să faci anumite schimbări pe profilul tău, pe care nu le puteai face până acum.

Un utilizator de Twitter, Alessandro Paluzzi a descoperit că Instagram a dezvoltat o funcție de „editare grilă” care îți va permite să reordonezi postările din profilul tău. Acest lucru ar putea ajuta muzicienii sau magazinele care folosesc colaje cu mai multe postări pentru a-și conecta cele mai recente lucrări, dar ar putea fi util și dacă vrei să evidențiezi o postare importantă sau să acorzi prioritate favoritelor.

Nu este clar dacă rețeaua de socializare intenționează să testeze sau să distribuie la scară largă această funcție.

Totuși, nu ar fi surprinzător dacă grila de profil personalizabilă ar deveni un suport de bază. Instagram și-a petrecut din ce în ce mai mult timp făcând “curte” afacerilor și magazinelor, iar opțiunea de a rearanja grila ar putea atrage companiile care doresc să-și ajusteze imaginea publică.

Acest lucru te-ar putea ajuta, de asemenea, dacă ești un artist sau un pasionat de fotografii și vrei să îți prezinți cele mai bune fotografii, indiferent de vechime.

Marea schimbare de la Instagram: o să te afecteze sigur dacă ai cont

Dar asta nu e singura schimbare de la Instagram.

Instagram va avea trei fluxuri diferite: acasă, urmărite și favorite.

Instagram a început să testeze fluxul cronologic pe care l-a promis luna trecută. Compania a început să testeze noile versiuni ale feed-urilor sale, care le vor permite utilizatorilor să comute între fluxuri cronologice și sortate algoritmic, spune șeful Instagram Adam Mosseri.

Mosseri a împărtășit pentru prima dată planurile de a aduce înapoi un flux cronologic în decembrie anul trecut, în timpul unei audieri la Senat despre impactul Instagram asupra sănătății mintale a adolescenților și copiilor. Compania a confirmat ulterior că lucrează la două versiuni noi ale feedului său, una numită „favorite” și una numită „urmărite”.

Citește și: