Cea mai enervantă funcție de la Instagram: cum să împiedici străinii să te apeleze video

Cea mai enervantă funcție de la Instagram: cum să împiedici străinii să te apeleze video

Instagram a fost plin de actualizări noi recent, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, dar există funcții mai vechi care ar putea folosi la ceva bun, de asemenea.

O caracteristică de care utilizatorii par să fie deosebit de enervați este funcția de apel video Instagram.

În 2018, Instagram a introdus apelurile video pe Direct Message, care le-a permis oamenilor să înceapă un chat video cu o singură persoană sau un grup.

În timp ce apelurile video puteau fi considerate o caracteristică convenabilă, pe Instagram, aceasta însemna că oricine te urmărea te putea suna video.

Mulți utilizatori au apelat la Twitter pentru a se plânge de caracteristica intruzivă, unele femei plângându-se că au primit apeluri video aleatorii de la bărbați necunoscuți.

Plasarea butonului de apel video în fereastra de chat Instagram facilitează, de asemenea, apelarea accidentală a persoanelor, ducând adesea la situații incomode.

Din fericire, există o modalitate de a dezactiva conversațiile video primite.

Pentru a dezactiva conversațiile video primite pe Instagram, trebuie să faci următoarele lucruri.

În primul rând, deschide aplicația Instagram, accesează profilul tău și dă click pe pictograma din dreapta sus. Accesează Setări > Notificări > Mesaje directe și apeluri. Sub Chat-uri video, selectează opțiunea „De la persoanele pe care le urmăresc” pentru a restricționa apelurile video de la alții.

De asemenea, poți alege să renunți complet la apelurile video selectând opțiunea „Dezactivat”.

Poți face același lucru pentru solicitări de mesaje, mesaje, solicitări de grup și camere.

Nimeni nu este un fan al apelurilor video de la străini, mai ales pe o aplicație de socializare unde unii dintre noi ar putea avea sute sau mii de urmăritori. Aceasta este o soluție destul de ușoară pentru a îți proteja confidențialitatea și liniștea sufletească.

Mișcare surprinzătoare realizată de Instagram: ce funcție se întoarce

În timpul unei audieri în fața unei subcomisii a Senatului, șeful Instagram, Adam Mosseri, a declarat că Instagram lucrează la o versiune a fluxului său care să arate postările utilizatorilor în ordine cronologică, spre deosebire de algoritmul actual de clasare care sortează postările în funcție de preferințele utilizatorilor.

Fluxul sortat algoritmic al companiei, introdus în 2016 și apoi actualizat în 2017 pentru a include postări recomandate, nu este pe placul utilizatorilor, care preferă ca postările lor și ale prietenilor să apară în timp util. Fluxul actual folosește inteligență artificială pentru a crea ceea ce Instagram consideră un feed mai personalizat, pe baza activității utilizatorilor. Dar a rămas, în general, nepopular în rândul unui grup vast de utilizatori, în ciuda afirmațiilor contrare ale companiei.

Citește și: