Cum ar arăta Stăpânul Inelelor, dacă ar fi un film de groază: cum a reinventat inteligența articială Lord of the Rings

Cum ar arăta Stăpânul Inelelor, dacă ar fi un film de groază: cum a reinventat inteligența articială Lord of the Rings

O nouă imagine generată de inteligență artificială transformă Stăpânul Inelelor (Lord of the Rings) într-un film de groază, iar rezultatul este un combustibil pur pentru un coșmar în toată regula.

Bazată pe îndrăgitele romane fantastice ale lui J. R. R. Tolkien, trilogia Stăpânul Inelelor, a lui Peter Jackson, este considerată pe scară largă drept una dintre cele mai emblematice trilogii de film din toate timpurile. Începând cu Stăpânul Inelelor: Frația Inelului, pelicula spunE povestea lui Frodo Baggins (Elijah Wood), un hobbit, în timp ce pornește spre Middle Earth pentru a distruge Inelul în focul Muntelui Doom.

De-a lungul călătoriei sale, Frodo și însoțitorul său, Sam (Sean Astin), se întâlnesc cu tot felul de creaturi întunecate care caută să le pună „bețe în roate”. În primul film, de exemplu, personajele principale se confruntă cu un troll, ceea ce aprinde spiritele, în mod evident.

Franciza Stăpânul Inelelor prezintă mulți monștri cu care eroii trebuie să se confrunte. Pe lângă Frodo și Sam, seria de filme Stăpânul Inelelor prezintă o serie de alte personaje principale, inclusiv Aragorn (Viggo Mortensen), Legolas (Orlando Bloom), Gimli (John Rhys-Davies) și Gandalf (Ian McKellan).

Stăpânul Inelelelor, transformat într-un coșmar de un AI

Într-o nouă imagine, creată folosind DALL-E Mini, trilogia Lord of the Rings este imaginată ca fiind un film de groază. Suita de imagini, care pare că a ieșit direct dintr-un coșmar, transformă personaje îndrăgite precum Frodo și Sam în ființe cu adevărat monstruoase. O imagine deosebit de înfricoșătoare prezintă chiar și un Gandalf demn de a te face să visezi urât.

Deși, în esență, nu vorbim despre filme tocmai înspăimântătoare, imaginile (pe care le poți vedea mai jos) sugerează că nu ar fi nevoie de multă muncă pentru a transforma trilogia lui Jackson într-o franciză de groază.

Stăpânul Inelelor prezintă, de fapt, cel puțin o scenă care poate fi transformată în material pentru horror. Cu alte cuvinte, dacă s-ar vrea, s-ar putea face. Însă de ce să stricăm o franciză atât de frumoasă?

lord-of-the-rings-horror-ai
Imagini create de AI