29 ian. 2022 | 19:38

Cum afli cine te sună cu număr ascuns sau necunoscut pe telefon. Metoda simplă ca să știi cui răspunzi

TEHNOLOGIE
Cum afli cine te sună cu număr ascuns sau necunoscut pe telefon. Metoda simplă ca să știi cui răspunzi

Tuturor ni s-a întâmplat măcar o dată să fim sunați cu număr ascuns sau necunoscut, iar în cazuri particulare acele persoane să insiste cu această metodă deloc plăcută. Află ce poți face în situația în care cineva te sună cu număr ascuns pe telefon.

Apelurile pe care le primim de la persoane pe care nu le avem în agendă sunt uneori stresante. Cel puțin o dată ți s-a întâmplat să te stresezi din această cauză. În primul rând, există două tipuri de apeluri: cele de la persoane care folosesc o identitate ascunsă, atunci când numărul de telefon al apelantului nu este disponibil, și cele în care numărul acestuia nu se află în agenda ta telefonică.

Acest lucru nu ar trebui însă să îți dea prea mari bătăi de cap pentru că există și o soluție. Cu toate că nu este atât de utilă în primul caz, cu siguranță în cel de-al doilea te va ajuta. Această soluție este cât se poate de simplă și eficientă, iar tot ceea ce trebuie să faci este să instalezi o aplicație pe telefon pe care trebuie să o lași să își facă treaba.

Aplicația care te ajută să afli cine te sună cu număr necunoscut

Această aplicație este gratuită și află că este compatibilă atât cu iOS cât și cu Android, iar cu puțin noroc, vei afla și cine este cel sau cea care te deranjează. Truecaller este o aplicație de mare succes, în prezent având peste 250 de milioane de descărcări. Acest soft te va ajuta să:

  • identifici cine te sună atunci când persoana respectivă nu se află în agenda telefonică;
  • poți utiliza funcția de a bloca apelurile de tip spam, astfel că te va salva și de apelurile celor rău intenționați;
  • beneficiezi de existența mesajelor de tip flash;
  • beneficiezi de funcție de chat și SMS.

Dacă îți faci probleme cu privire la cât de utilă este, ei bine cei 250 de milioane de utilizatori cu siguranță o găsesc foarte benefică. Totodată, este ușor de utilizat, este o aplicație eficientă și gratuită și este funcțională și pe dispozitivele cu DualSIM. Poți căuta aplicația Truecaller în magazinele de aplicații iOS și Android.

În momentul în care vei instala aplicația, trebuie să îți dai acordul cu privire la numerele tale din agendă ca acestea să fie sincronizate cu serverele aplicației. În prezent, colecția de numere de telefon aflate pe servere depășește câteva miliarde. Ulterior, în momentul în care vei fi sunat de pe un număr pe care nu îl ai în agendă sau vei primi un apel de tip spam, Truecaller te va informa cu privire la identitatea apelantului.

Dacă dorești să afli al cui aparține acel număr pe care nu îl ai în agendă, atunci poți verifica și pe site-ul oficial al aplicației. Toto ceea ce trebuie să faci după ce te-ai autentificat pe site este să scrii numărul de telefon pe care nu îl cunoști, iar motoarele de căutare vor face toată treaba pentru tine.