Christina Ricci se întoarce în Familia Addams: ce știm, până acum, despre noua producție Netflix a lui Tim Burton

Christina Ricci se întoarce în Familia Addams: ce știm, până acum, despre noua producție Netflix a lui Tim Burton

Christina Ricci se întoarce în franciza care a pus-o pe harta cinematografiei: „Familia Addams”. Noua producție, marca Tim Burton, va fi disponibilă, la un moment dat, pe Netflix.

Vorbim, firește, despre o nouă familie Addams, ce va fi prezentată publicului cu ajutorul spin-off-ului Netflix, prin prisma personajului Wednesday. Noul serial, creat de Tim Burton, o va avea în rolul principal pe Jenny Ortega, însă din distribuție nu va lipsi nici Christina Ricci, ce va da viață unui nou personaj, al cărui nume nu este, încă, dezvăluit.

Noul „Wednesday”, al lui Tim Burton, o readuce pe Christina Ricci pe platourile de filmare

Ceea ce se știe este că noul personaj, interpretat de Christina Ricci, va fi unul destul de important pentru serial, așadar ne putem aștepta la ceva grandios, de vreme ce actrița a „dat naștere” unui adevărat personaj cult, în originalul „The Addams Family”.

Ricci este renumită pentru interpretarea lui Wednesday atât în „The Addams Family”, cât și în „Addams Family Values”. Ambele filme au fost, oarecum, foarte inspirate de Burton, dar nu au fost, de fapt, filme regizate de acesta. Barry Sonnenfeld a făcut o treabă extraordinară cu ambele, însă.

Următorul film serial, de pe Netflix, al lui Burton, „Wednesday”, o distribuie pe Catherine Zeta-Jones, în rolul Morticiei Addams, dar și pe Luis Guzmán, în rolul lui Gomez. Din cast mai fac parte, de asemenea, Riki Lindhome, Jamie McShane și Gwendoline Christie. În mod evident, pe măsură ce va trece timpul, noi și noi nume vor fi dezvăluite.

Se poate spune că vorbim despre un serial de comedie, infuzat cu supranatural, care urmărește anii adolescenței lui Wednesday, de la Nevermore Academy, unde aceasta încearcă să-și stăpânească abilitățile psihice în curs de dezvoltare. Mai mult, ea face demersuri să împiedice o crimă monstruoasă care a terorizat orașul și să rezolve un mister care i-a implicat pe părinții ei, în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se chinuie să-și exploreze adolescența, dar și să se descopere pe sine.

Citește și: