Ce vei putea vedea în sezonul doi din Squid Game: detalii direct de la creatorul său, Hwang Dong-hyuk

Ce vei putea vedea în sezonul doi din Squid Game: detalii direct de la creatorul său, Hwang Dong-hyuk

Creatorul Squid Game, Hwang Dong-hyuk, dezvăluie ce ai putea să vezi în sezonul 2. Conceput de Hwang cu peste un deceniu în urmă, în timp ce se lupta cu propria situație financiară dificilă, Squid Game a fost, în cele din urmă, preluat de Netflix, întrucât streamer-ul căuta să-și extindă conținutul internațional.

Cu o acțiune amplasată în Coreea de Sud, serialul se concentrează pe un grup de 456 de oameni plini de datorii care sunt forțați să concureze într-o serie de jocuri aparent pentru copii, însă mortale, toate în speranța de a câștiga un premiu astronomic în bani.

Lansat în septembrie 2021, Squid Game s-a consolidat drept serialul Netflix cel mai vizionat în peste 94 de țări. Câștigând o serie de premii, cu paisprezece nominalizări la Emmy, sezonul 2 a fost confirmat oficial în iunie.

În timp ce Hwang a rămas până acum destul de secretos cu privire la detaliile intrigii pentru sezonul 2, se știe că Lee Jung-jae urmează să revină în rolul principal, cel al lui Gi-hun, care renunță la cursa aeriană cu care era programat să plece pentru a se reîntâlni cu fiica sa, în finalul sezonului, în favoarea continuării jocului, însă dintr-o altă perspectivă.

Squid Game: noutăți din sezonul al doilea

În timpul unui interviu acordat Los Angeles Times, Hwang a oferit câteva informații despre ceea ce ar putea conține sezonul 2 din Squid Game. Explicând că noile episoade se vor concentra din nou pe Gi-hun, Hwang a spus că sezonul 2 va spune povestea misiunii sale de a dovedi că toți suntem oameni și că avem o capacitate inerentă de a fi buni.

„Aceasta este cea mai mare provocare din sezonul 2. Gi-hun continuă de unde l-am lăsat la sfârșitul primului sezon. Fără să dezvălui vreun spoiler, există acea replică pe care Gi-hun o spune în ultimul episod: „Nu sunt un cal și sunt curios să știu cine ne-a făcut asta”. Va fi vorba despre acea călătorie în care el demonstrează că nu suntem, într-adevăr, cai, cu toții suntem oameni. Și faptul că toți suntem, de fapt, buni”, a declarat acesta.