Netflix dă undă verde pentru al doilea sezon din „Squid Game”: când vei vedea continuarea celei mai vizionate serii Netflix din toate timpurile

Netflix dă undă verde pentru al doilea sezon din „Squid Game”: când vei vedea continuarea celei mai vizionate serii Netflix din toate timpurile

Cu toții ne așteptam că Netflix își va aduce cea mai populară serie din toate timpurile înapoi, dar compania a primit, în sfârșit, răspunsul oficial pentru sezonul doi din Squid Game.

Nu a fost dezvăluit când va fi lansat următorul lot de episoade, însă.

Squid Game a devenit un fenomen când a debutat în septembrie anul trecut. Netflix a spus că, în primele 28 de zile în care a fost disponibil, telespectatorii au urmărit puțin peste 1,65 miliarde de ore din primul sezon. Ca o comparație, Money Heist: Partea 5, care a sosit în aceeași lună, se află pe locul doi, cu 792 de milioane de ore vizionate în același interval de timp – mai puțin de jumătate din timpul total de vizionare al Squid Game.

Squid Game va reveni cu al doilea sezon

Seria a câștigat premiile Globul de Aur și Screen Actors Guild anul acesta. De asemenea, este probabil să figureze în mare măsură printre nominalizările la Emmy atunci când acestea vor fi anunțate luna viitoare.

În octombrie anul trecut, creatorul Hwang Dong-hyuk a spus că nu este sigur dacă vor fi mai multe episoade, dar că va purta discuții cu compania pentru că vrea să facă mai întâi un film. Netflix a spus în ianuarie că un al doilea sezon va avea loc „absolut”, dar nu este clar de ce a durat atât de mult pentru un anunț oficial.

Nu au fost anunțate prea multe detalii pentru sezonul doi din Squid Game. Hwang a confirmat că protagonistul Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) va reveni, la fel ca și “ticălosul” The Front Man (Lee Byung-hun). În plus, Hwang a promis că va dezvălui și păpușa animatronică gigantică ce a monitorizat concurenții în timpul primului joc mortal al seriei, Red Light, Green Light.

Serialul, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare de pe Netflix, urmărește evoluția a 456 de personaje (concurenți) care participă la un concurs pentru a câștiga o sumă de bani care are menirea de a le schimba viața – cu condiția să poată supraviețui jocurilor cu adevărat „mortale”.

Citește și: