Better Nate Than Ever, de la Disney, gata de lansare: ce detalii aduce noul trailer

Better Nate Than Ever, de la Disney, gata de lansare: ce detalii aduce noul trailer

Trailerul oficial pentru „Better Nate Than Ever” a fost lansat și oferă fanilor câteva detalii asupra viitorului film ce va putea fi văzut pe Disney+.

„Better Nate Than Ever” a fost confirmat pe Disney+ încă din luna noiembrie 2021. Filmul se bazează pe romanul cu același nume scris de Tim Federle și urmărește povestea personajului Nate Foster, în timp ce se străduiește să își îndeplinească visul de a deveni cunoscut pe Broadway. Filmul este regizat, scris și produs de Tim Federle (autorul cărții), cel care s-a ocupat în trecut și de musical-ul Disney+: „The Musical: The Series”.

Când vom putea vedea comedia musical „Better Nate Than Ever”

Walt Disney Studios a lansat primul trailer pentru „Better Nate Than Ever”, în care putem vedea câteva imagini din viitorul film. Trailerul ni-l arată pe actorul Rueby Wood, dând viață personajului principal, un pasionat de teatru extrem de carismatic, care trece prin provocările specifice vârstei gimnaziale, încercând să devină viral pe TikTok, în timp ce face demersuri pentru a ajunge pe Broadway.

De asemenea, în acest film o mai putem vedea pe actrița din „Friends”, Lisa Kudrow, în rolul mătușii lui Foster, care este, de asemenea, actriță pe Broadway.

„Better Nate Than Ever” este programat să fie lansat pe Disney+ în data de 1 aprilie 2022 și promite să hrănească apetitul pentru musical-uri al fanilor acestei categorii ciematografice.

Rămâne de văzut dacă producția se va ridica la așteptările flor, de vreme ce, prin definiție, își va nișa publicul de două ori. Pe de-o parte, „Better Nate Than Ever” va fi savurat cu nesaț de către toți cei ce au o pasiune pentru filmele muzicale. Pe de altă parte, pelicula vorbește despre un adolescent, așadar publicul țintă va fi, în mod evident, unul tânăr. Luând în calcul aceste elemente, este lesne de înțeles că filmul îi va viza strict pe adolescenții cărora le plac musical-urile.

Trailer-ul oficial al producției poate fi urmărit, în întregime, în cele ce urmează:

Citește și: