VIDEO A Musical Story, jocul care te pune în pielea lui Jimmy Hendrix se lansează curând

Industria jocurilor video este una foarte mare și reprezintă un important sector din domeniul IT. Cu toții ne-am obișnuit cu jocuri de acțiune sau MMORPG și totuși, iată că un joc nișat, își face loc pe această piață uriașă. Este vorba despre A Musical Story, care te pune în pielea lui Jimmy Hendrix.

Primul joc al dezvoltatorului indie francez, Glee-Cheese Studio urmează a fi lansat la sfârșitul acestui an, mai concret în luna octombrie. A Musical Story este jocul care te pune în pielea lui Gabriel. Acesta este un personaj destul de asemănător lui Jimmy Hendrinx, cu un aer afro minunat.

Jocul începe atunci când Gabriel, aflat pe un pat de spital, se trezește și îi este imposibil să își aducă aminte cum a ajuns acolo. Jocul în sine constă în a încerca să redai muzica, în acest fel îi vei debloca amintirile personajului principal. Jocul este fidel influențelor din anii ’70, ale unei povești muzicale.

A musical story îți aduce influnețe foarte cunoscute

Multe piese din joc sună de parcă ar fi fost scrise de Led Zeppelin, Pink Floyd și, desigur, Jimmy Hendrix însuși. În total, jocul conține 26 de melodii, iar în cazul în care vei învăța să le cânți perfect pe fiecare în parte, vei debloca un capitol bonus care este ascuns, doar pentru experți.

Glee-Cheese își lansează jocul ca o poveste despre dragoste, prietenie și luptele dependenței. Narațiunea se desfășoară fără cuvinte, astfel că totul depinde de tine, ca jucător, să „simți” și să asculți muzica mult mai mult decât să te bazezi pe un ghid vizual, în scopul de a progresa prin nenumăratele provocări ale interesantului și nostalgicului joc.

A musical story va fi disponibil pe Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One și iOS. În cazul în care vrei să joci chiar astăzi jocul, varianta demonstrativă gratuită este deja disponibilă pe Steam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: