Ben Affleck, traumatizat la filmările acestei producții: ce a pățit actorul

Ben Affleck, traumatizat la filmările acestei producții: ce a pățit actorul

Actorul Ben Affleck a povestit, pentru o publicație internațională, că filmările la un anumit film cunoscut au fost echivantul unei experiențe îngrozitoare pentru acesta.

Într-un interviu acordat publicației The Los Angeles Times, cunoscutul actor a dezvăluit care a fost cea mai urâtă experiență pe care a avut-o pe platourile de filmare și, mai ales, care a fost pelicula care „i-a pus capac”.

Este vorba despre „The Justice League”, din 2017, film despre care Affleck a spus că ar fi reprezentat una dintre cele mai grele încercări din viața sa de actor.

Ben Affleck a făcut față cu greu provocărilor

Conform propriilor declarații, acordate în cadrul interviului pentru publicația menționată anterior, cauzele pentru care Ben Affleck a avut parte de o experiență neplăcută nu se rezumă doar la ceea ce i s-a întâmplat pe platourile de filmare.

„A fost o experienţă proastă din cauza mai multor lucruri: propria mea viaţă, divorţul, faptul că eram departe prea des, agendele complicate şi tragedia personală a lui Zack Snyder şi refilmările. A fost într-adevăr cea mai rea. A fost îngrozitor. Tot ceea ce am detestat la asta, până în punctul în care am spus mă opresc”, a declarat actorul.

De menționat că Snyder a ales să renunțe la acest proiect, după ce fiica sa s-a sinucis. În plus, se spune că acesta ar fi fost nemulțumit, de asemenea, și de noua abordare a filmului, mai puțin serioasă decât i-ar fi plăcut lui.

Se pare că atât Ben Affleck, cât și Zack Snyder au anticipat realitatea ce avea să fie. Lansat în 2017, „The Justice League” nu s-a bucurat de succesul așteptat, ba chiar din contră: a fost catalogat ca fiind un adevărat eșec în rândul criticilor, dar și la box office.

Cât despre Ben Affleck, acesta urmează să se urce, din nou, la bordul batmobilului, în „The Flash”.

În paralel, actorul joacă rolul principal în cel mai nou film realizat de George Clooney, „The Tender Bar”, care poate fi văzut pe Amazon Prime.

Citește și: