Un altfel de „Batman”: ultimul trailer aduce detalii interesante despre producție

Un altfel de „Batman”: ultimul trailer aduce detalii interesante despre producție

Ultimul trailer „Batman” are tendința de a povesti un pic cam mult din acțiunea peliculei. Cu toate astea, orice fan adevărat al „liliacului” va aprecia micile detalii prezente în acesta, mai ales că, de această dată, vorbim despre un film ce promite să iasă din tiparele precedetelor.

Încă de la aflarea veștii că un nou film „Batman” urmează să fie lansat, fanii s-au declarat uimiți de alegerea lui Robert Pattinson, pentru a juca rolul lui Bruce Wayne, mulți dintre aceștia considerându-l nepotrivit. Au existat și voci care au spus că Pattinson este, de departe, cea mai bună alegere a momentului, având trăsăturile faciale perfecte pentru a putea purta celebră mască „Batman”. În mod cert, scepticismul unora este cauzat de amintirea (încă vie) a rolului interpretat de actor în saga „Twilight”, rol care i-a marcat cariera într-un mod negativ.

„Batman”, la fel de „întunecat” ca „Joker”

Se preconizează că noua peliculă va fi diferită față de ceea ce am văzut până acum, transformând povestea super-eroului într-una mai aproape de normalitate, așa cum s-a întâmplat și în cazul nemesisului său, Joker, interpretat magistral de Joaquín Phoenix. Iar dacă Phoenix a reușit să umanizeze Jokerul, se bănuiește că Pattinson ar putea să bifeze aceeași performanță, cu „Batman”. Ultimul rol care ar putea să-l recomande pe actor este cel din „The Lighthouse”, unde Robert Pattinson a dovedit că nu mai este băiețelul străveziu din „Twilight”.

Alături de acesta, în noul film „The Batman” va juca, în rolul lui Catwoman, și Zoe Kravitz, fiica celebrului cântăreț, Lenny Kravitz.

„The Bat and the Cat” (Liliacul și Pisica), a spus Zoe Kravitz, la un moment dat, încercând să creeze un nou trend într-ale hashtag-urilor din online.

Noul trailer dezvăluie o parte din acțiunea filmului, punctând pe lupta dintre The Riddler, un criminal în serie obsedat de familia lui Bruce Wayne și Batman, acompaniat de Catwoman.

Citește și: