29 sept. 2022 | 11:12

Actualizări noi de la Google: cum îți face gigantul viața mai ușoară

ACTUALITATE
Actualizări noi de la Google: cum îți face gigantul viața mai ușoară

Ar trebui să fie mai ușor să explorezi subiectele mai detaliat. Google schimbă căutarea atât în ​​ceea ce privește introducerea interogărilor, cât și modul în care sunt afișate rezultatele și te poți aștepta să vezi schimbările în lunile următoare.

De exemplu, în curând îți va fi mai ușor să obții răspunsuri la întrebări înainte de a le termina de scris. Când începi să introduci text în caseta de căutare, Google va afișa insigne cu sugestii de completare automată, precum și teme și categorii asociate. Scopul, ca întotdeauna, este să te ajute să obții mai rapid rezultate relevante, conform Engadget.

Google îți face viața mai ușoară

Când vine vorba de rezultatele căutării, așteaptă-te ca Google să acorde mai mult interes videoclipurilor, inclusiv mai multe clipuri verticale. Potrivit Google, acest lucru este în serviciul diversificării tipurilor de formate de conținut pe care utilizatorii le văd în rezultate. Se bazează pe o abordare centrată pe rezultate vizuale care pot fi căutate, în primul rând, și pe derularea fără sfârșit pe mobil (unde videoclipurile verticale prosperă).

De asemenea, vei vedea subiecte înrudite și pe măsură ce derulezi. Când cauți un oraș, este posibil să vezi fotografii cu repere, indicații pentru a ajunge acolo, vremea actuală și sfaturi pentru călători. În plus, rezultatele căutării pot include videoclipuri de la creatorii care au vizitat orașul.

S-ar putea să-ți fie mai ușor să mergi undeva unde te interesează. Google a detaliat câteva funcții care se bazează pe o înțelegere profundă a modului în care oamenii caută anumite lucruri. Astfel, vei putea adăuga și elimina subiecte conexe pentru a vedea mai multe detalii sau pentru a te concentra asupra lucrurilor care te interesează. S-ar putea să descoperi lucruri de care nu erai conștient. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți inspirație pentru planificarea călătoriilor, de exemplu.

Aceasta pare o evoluție a căutărilor asociate. Este descrisă ca o abordare simplificată și unificată de a ajuta oamenii să exploreze subiecte prin organizarea rezultatelor într-un mod mai logic. În cele din urmă, totul este să simplifici Căutarea și să îți obții mai rapid informațiile de care ai nevoie.