„A Plague Tale: Innocence” este cel mai recent joc adaptat pentru TV: când va apărea noul serial

„A Plague Tale: Innocence” este cel mai recent joc adaptat pentru TV: când va apărea noul serial

Un alt joc s-a alăturat listei tot mai lungi de titluri care sunt adaptate pentru TV. Un serial bazat pe A Plague Tale: Innocence de la Asobo Studios este în curs de desfășurare, alăturându-se celor ca The Last of Us și Twisted Metal.

După cum a observat Eurogamer, studiourile de producție din SUA interesate de proiect au fost respinse în favoarea păstrării lucrurilor aproape de casa lui Asobo, Bordeaux, cu Merlin Productions. Detaliile despre casting, programul de producție și unde vei putea viziona serialul nu au fost dezvăluite, deși regizorul Mathieu Turi (care a fost asistent de regie la Inglourious Basterds) lucrează la serial.

A Plague Tale: Innocence devine serial

A Plague Tale: Innocence are toate ingredientele potrivite pentru un serial TV bun, inclusiv un decor de atmosferă și o premisă solidă. Este o aventură ascunsă și grea de puzzle-uri în care Amicia de Rune și fratele ei Hugo fug de soldații Inchiziției franceze care răspândesc Ciuma Neagră în Franța secolului al XIV-lea. O continuare a titlului cult, A Plague Tale: Requiem, este programată să sosească în acest an.

A Plague Tale: Innocence, spune povestea sumbră a celor doi frați luptând împreună pentru supraviețuire în cele mai întunecate ore ale istoriei. Jocul te trimite într-o călătorie emoțională prin Franța secolului al XIV-lea, care combină aventura, acțiunea și suspansul, susținut de o poveste convingătoare. În poveste, îl urmezi pe tânărul Amicia și fratele său mai mic, Hugo, care se confruntă cu brutalitatea unei lumi devastate, în timp ce descoperă scopul lor de a expune un secret întunecat. Fugind de soldații Inchiziției și înconjurați de șobolanii care încorporează moartea neagră, Amicia și Hugo vor învăța să se cunoască și să se încreadă reciproc, luptându-se pentru viața lor împotriva tuturor obstacolelor.
Citește și: