Un senator american are o perspectivă interesantă despre extratereștri. Care este implicarea marilor puteri ale lumii

Un senator american are o perspectivă interesantă despre extratereștri. Care este implicarea marilor puteri ale lumii

Un senator din New Mexico, Martin Heinrich, s-a alăturat recent în rândurile unor oficiali publici de seamă, sugerând că ar putea exista, de fapt, ceva din altă lume în legătură cu toate materialele OZN, fenomenele aeriene inexplicabile (UAP) și rapoartele examinate de liderii militari și de informații. Iată care este perspectiva lui despre extratereștri.

„Nu știu ce este, dar de fiecare dată când piloții descriu ceva care nu pare să fie conform cu legile fizicii care guvernează aviația și se află în spațiul aerian, cred că este ceva ce trebuie studiat”, a spus Heinrich într-un interviu.

Una dintre ipotezele principale din spatele tuturor presupuselor observări OZN și UAP este că acestea ar putea fi drone sau alte aeronave de supraveghere trimise să spioneze SUA de o altă țară. La urma urmei, „neidentificat” din „obiect zburător neidentificat” nu înseamnă în mod inerent „străin”.

Dar Heinrich pare sceptic: „Dacă există un guvern străin care să aibă acest tip de capacități, cred că vom vedea alte indicații ale tehnologiei avansate”, a declarat Heinrich pentru TMZ. „Nu-mi pot imagina că ceea ce a fost descris sau arătat în unele videoclipuri aparține unui guvern de care sunt conștient”.

Heinrich nu a dat niciun indiciu cu privire la ceea ce se întâmplă, de fapt, cu toate înregistrările și rapoartele UAP, dar a spus pentru TMZ că extratereștrii ar reprezenta o amenințare de securitate mult mai mare decât un adversar terestru care zboară peste spațiul aerian protejat al SUA. Dar totul este speculativ, a adăugat el.

„Nu am nicio idee despre ce sunt, de fapt, aceste materiale, dar cred că ar trebui să ne dăm seama rapid”, a conchis Heinrich.

Dacă găsim extratereștri, legile fizicii se pot schimba radical. Cum ne va afecta descoperirea lor

Armata SUA a început să ia în serios rapoartele despre „obiectele aeriene neidentificate” în ultimii ani. A înființat chiar un grup de lucru pentru a investiga observațiile ciudate făcute de personalul său. Iată de ce ar putea schimba totul dacă extratereștrii vor fi descoperiți.

Multe dintre rapoarte includ obiecte misterioase reperate de piloții Marinei, călătorind prin cer cu viteze uimitoare și sfidând, aparent, legile fizicii.

Citește și:
Etichete: