Uber se extinde, din nou: în ce oraș va fi disponibil de azi servciul de ride sharing

Uber se extinde, din nou: în ce oraș va fi disponibil de azi servciul de ride sharing

Uber se extinde din nou în țara noastră. De ieri, serviciul este disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania și o cunoscută destinație turistică, dar și fostă capitală culturală europeană.

Sibiu devine al treisprezecelea oraș din România în care Uber este disponibil, conform wall-street.ro.

În Sibiu, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Uber este disponibil de acum în Sibiu

Uber e un serviciu apărut pentru prima oară în București, dar care s-a extins în mai multe orașe din țară. Aproape lunar, compania adaugă un nou oraș mare în aplicație și le permite șoferilor de acolo să se înscrie în sistem și să efectueze curse.

“Sibiu este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România și una dintre destinațiile cele mai populare din țară. Vrem să oferim locuitorilor, dar și vizitatorilor, oportunitatea de a călători confortabil, convenabil și în siguranță prin oraș. Atât sibienii, cât și turiștii vor beneficia de curse Uber prin simpla apăsare a unui buton, astfel încât călătoriile lor să se desfășoare mult mai ușor cu ajutorul tehnologiei. Susținem inițiativele autorităților locale de a oferi alternative sigure de transport locuitorilor”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, citată de aceeași sursă.

Astfel, în țara noastră, Uber este acum disponibil în 13 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu. Compania are însă planuri de extindere în România în viitorul apropiat.

Pe de altă parte, însă, există mulți clienți care se plâng de prețurile mari de la Uber și susțin că aleg alte servicii similare disponibile pe piață.

Compania a susținut întotdeauna că tarifele sunt dinamice și sunt calculate diferit, pentru fiecare moment al zilei. De regulă, aceste tarife sunt influențate de vreme, condiții de trafic, șoferi aflați în acel moment la treabă și alte aspecte de acest fel. Recent, compania insistă că și-a îmbunătățit serviciul.

Citește și: