Boala cu care se confruntă Vlad Gherman. Actorul ajunge des la medic

Boala cu care se confruntă Vlad Gherman. Actorul ajunge des la medic
Boala de care suferă Vlad Gherman

Vlad Gherman suferă de o afecțiune care îl aduce des în vizorul medicilor. Cu ce boală se confruntă celebrul actor? Tânărul artist a mărturisit că nu poate vindeca boala, dar o poate ține sub control.

De ce boală suferă actorul Vlad Gherman?

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a mărturisit că în ultima perioadă a ajuns din nou în vizorul medicilor. Tânărul actor este cunoscut deja de mulți ani publicului încă din serialul ‘La La Band’. Vlad s-a bucurat să rămână ulterior în atenția producătorilor în alte seriale românești care au prins imediat la public.

În toți acești ani nu s-a implicat în niciun scandal și a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, făcând publice doar detalii despre fosta sa parteneră de viață. Fanii lui știu cu siguranță că acesta nu mai este într-o relație cu actrița Cristina Ciobănașu.

Cu toate astea, ei se bucură pentru artist pentru că se zvonește că și-ar fi găsit din nou dragostea. Din păcate, detalii nu prea fericite vin din dreptul stării de sănătate. Concret, actorul suferă de o rinită alergică ce îi dă bătăi de cap de mulți ani, motiv care l-a făcut să renunțe la animalul de companie pe care îl avea de 9 ani.

Actorul este obligat să poarte cu el tot timpul picăturile nazale și susține că rămâne clientul fidel al medicilor pe care îi vizitează des din această cauză.

„Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține cub control. Sunt alergic la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit 9 ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot.”, a dezvăluit Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

„Eu vreau să mă fac bine”

Tânărul a fost nevoit să facă față unei despărțiri uriașe, iar după 9 ani de relați a decis alături de parteneră să meargă pe drumuri separate. După toate cele petrecute, Vlad a ajuns la psiholog.

„Am ajuns la psiholog, mă ajută foarte mult. Prietenii, părinții, oricât ar încerca să fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, îmi spune totul verde în față. Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea. M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine.

Nu am ajuns să mă vindec total, nu știu încă ce să fac, este un pic ciudat, nici nu simt nevoia să interacționez cu alte fete. Am agonizat o perioadă când o vedeam la filmări. Și ea merge în continuare la psiholog.”, a mărturisit Vlad Gherman acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI