06 dec. 2021 | 13:55

Trailer-ul animației „Spider-Man: Into the Spider-Verse 2” a fost lansat. Când ne vom putea uita la ea

ACTUALITATE
Trailer-ul animației „Spider-Man: Into the Spider-Verse 2” a fost lansat. Când ne vom putea uita la ea

Sony a lansat primul trailer pentru „Spider-Man: Into the Spider-Verse 2”, după ce prima parte a animației s-a bucurat de un succes enorm.

Spider-Man-ul lui Tom Holland a beneficiat de un grad ridicat de popularitatea, încă de la introducerea conceptului în universul MCU. În paralel, Sony s-a bucurat de tot atâta succes, atunci când a decis să preia seria animată care îl are pe celebrul personaj sub lupă.

Prima parte a „Spider-Man: Into the Spider-Verse” a fost lansată în 2018. Compania producătoare a anunțat că animația va avea un sequel

Povestea își concentrează acțiunea pe aventurile lui Miles Morales, alături de Peter B. Parker, Spider-Man Noir, Peni Parker, Spider-Gwen și Spider-Ham. Filmul s-a dovedit a fi incredibil de popular atât printre fani, cât și printre critici, câștigând un Oscar pentru cel mai bun lungmetraj de animație.

Luând în calcul aceste amănunte, este lesne de înțeles de ce producătorii au decis continuarea animației. Sinopsisul oficial al filmului nu a fost dezvăluit încă. Cu toate acestea, ceea ce știm este că Shameik Moore se va întoarce pentru a-i da voce lui Miles Morales, iar Hailee Steinfeld urmează să revină în rolul lui Spider-Gwen.

Conform zvonurilor, sequel-ul ar urma să aprofundeze povestea dintre Miles și Gwen.

Se mai știe, de asemenea, că „Spider-Man: Into the Spider-Verse 2” ar uma să fie structurat în două părți.

Sony pare să creadă cu tărie în succesul acestui proiect de animație, astfel încât ar plănui inclusiv crearea unei a treia părți – se lucrează deja la „Into the Spider-Verse 3”, dovadă clară a unui pariu câștigat înainte ca acesta să fie pus. Mai mult, în acest moment, este luată în calcul și o variantă Spider-Verse destinată femeilor, care ar putea (sau nu) să fie lansată în perioada imediat următoare.

Există încă multe întrebări fără răspuns, atunci când vine vorba de „Spider-Man: În Spider-Verse 2”, dar cel puțin acest trailer le-a oferit fanilor ceva de care să se agațe, până în momentul în care vor apărea vești noi despre animație.

Conform informațiilor, „Spider-Man: Into the Spider-Verse 2” va fi lansat în data de 7 octombrie 2022. 

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele