Cel mai nou film Spider-Man apare mai devreme decât credeai: când îl vei putea vedea

Cel mai nou film Spider-Man apare mai devreme decât credeai: când îl vei putea vedea

Spider-Man: „No Way Home” („Nicio cale către casă”) va fi lansat în cinematografele din Regatul Unit și Statele Unite ale Americii cu două zile mai devreme.

Tom Holland se întoarce în rolul lui Spider Man, alături de Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Zendaya (MJ), Jacob Balaton (Ned), Jon Favreau (Happy Hogan), Marisa Tomei (mătușa May), J. K. Simmsons (J. Jonah Jameson) și Benedict Wong (Wong). Mai mult, pelicula îl va avea drept protagonist și pe Jamie Foxx, pe care fanii francizei l-au putut vedea interpretând rolul lui Electro în „The Amazing Spider-Man 2”. Prezența lui Foxx în distribuție ar putea atât să-i dezamăgească pe unii, cât și să-i bucure pe alții, părerile fiind, ca de obicei, împărțite.

Spider-Man îi cere ajutorul lui Doctor Strange

După cum se poate observa din distribuție, „Spider-Man: No Way Home” împletește două povești cunoscute anterior publicului: pe cea a lui Peter Parker și pe cea a lui Doctor Strange, interpretat de apreciatul actor englez, Benedict Cumberbatch.

Acțiunea noului film va continua povestea „Spider-Man: Far From Home” („Spider-Man: Departe de casă”), în care lui Peter Parker i se înscenează o crimă, fiind, ulterior, exilat din comunitatea de supereroi.

În speranța că situația ar putea reveni la normal, Peter apelează la serviciile lui Doctor Strange, cerându-i acestuia să-i facă o vrajă care să schimbe prezentul. Până la vrajă, personajul principal ajunge să treacă accidental printr-o poartă a multiversului, eveniment care alimentează povestea filmului, dând naștere unui nou șir de aventuri.

„Spider-Man: No Way Home” va rula în cinematografele din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii începând cu data de 15 decembrie 2021, urmând ca în 17 decembrie să își aibă debutul și în alte țări, printre care și România.

Așa cum era de așteptat, fanii din Marea Britanie și Statele Unite s-au bucurat la auzul veștii. Nu același lucru se poate spune și despre cei din alte țări, care vor trebui să aștepte încă două zile pentru a viziona premiera noului film Spider-Man.

Citește și: