Loredana Groza a încins internetul cu pictorialul pentru Moș Nicolae. Imaginile arată tot

Loredana Groza a încins internetul cu pictorialul pentru Moș Nicolae. Imaginile arată tot
Oamenii au comentat imediat

Loredana Groza nu încetează să își surprindă fanii. Vedeta realizat câteva fotografii cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae. Mai mult, Loredana i-a și scris moșului, spunând că îl așteaptă cu ghetuțele pregătite. Pictorialul nu este deloc unul cuminte, așa că nu ar fi de mirare ca artista să primească o nuielușă. Face ce face și revine în centrul atenției. Loredana Groza știe că arată fenomenal și nu se sfiește să o arate cu orice ocazie.

Cum a apărut Loredana Groza pe internet

De data aceasta, diva a pozat sexy, purtând o pereche de cizme, un sutien și un dres tip plasă. Cântăreața a renunțat la haine în partea de jos, în schimb și-a luat o haină de blană care să o acopere puțin.

Vedeta le-a scris fanilor de pe Facebook că îl așteaptă nerăbdătoare pe Moș Nicolae și că are ghetuțele pregătite.

„Waiting for St Nick..🦯🦯 My boots are ready😜🍊🍫🍬🍭

#magicnight #shoeshine #loriland #LG #fury #bootsy”, a scris vedeta.

Așa cum era de așteptat, vedeta a avut parte și de comentarii mai neprietenoase. Mulți i-au spus că ar fi bine să aibă puțin mai mult bun simț, în timp ce alții au criticat-o că a scris în limba engleză și s-au arătat confuzi cu privire la Saint Nick.

”Bravo,ești unică și ai mare curaj sa treci peste obraznicaturile unor oameni care nu se înțeleg nici măcar pe ei…!/ Cam exagerat/ Superbă femeie/ Jenant”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Lori le-a primit la cele două fotografii cu ea.

Ce spune vedeta despre operațiile estetice

Loredana Groza a vorbit despre operațiile estetice, spunând că nu are nicio intervenție. Ea a fost acuzată de mulți oameni că și-ar fi făcut modificări drastice la față și corp.

Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. „Cu toții ne transformăm.

O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri.

Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici”, a spus Loredana.DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI