Patru giganți se luptă pentru cel mai râvnit proiect de la Hollywood. George Clooney și Brad Pitt fac parte din el

Patru giganți se luptă pentru cel mai râvnit proiect de la Hollywood. George Clooney și Brad Pitt fac parte din el

Cel mai dorit proiect de la Hollywood, în acest moment, este vânat de studiouri cu renume. Distribuția este pe măsură: George Clooney și Brad Pitt.

Cele mai cunoscute studiouri de la Hollywood încearcă să obțină producția în care vor juca George Clooney și Brad Pitt. Noul proiect, se pare că va fi regizat de Jon Watts. Sony, Lionsgate, Apple și Netflix sunt cei care vor să obțină râvnitul contract.

Watts, regizorul filmului „Spder-Man: Homecoming”, va scrie, regiza și produce thrillerul cu actorii George Clooney și Brad Pitt. Cei doi vor produce de asemenea prin intermediul caselor lor, Smokehouse Pictures și Plan B Entertainment. Este considerat cel mai bun proiect al momentului, deoarece George Clooney și Brad Pitt se vor afla împreună în fața camerei după un deceniu. Cei doi prieteni nu au mai filmat împreună de la „Ocean’s 11” și „Burn After Reading”.

Cine vrea să obțină proiectul de la Hollywood?

Contractul rezultat în urma acestui proiect ar putea să le aducă celor două vedete de film câte 20 de milioane dolari sau chiar mai mult. Toate studiourile sunt interesate: Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM, și Warner Bros.

Detaliile despre film încă nu se cunosc. Se știe doar că George Clooney și Brad Pitt fac echipă cu regizorul Jon Watts. Acesta lucrează pentru Marvel la un film despre Cei patru fantastici. El va fi și cel care va semna contractul. Se știe doar că actorii vor juca doi singuratici cărora le este încredințată aceeași misiune.

George Clooney este un actor, producător, scenarist și regizor de film american. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în anul 2006. După succesul pentru Good Night and Good Luck, Clooney a spus că planifică să aloce mai multă energie pentru regizare. Brad Pitt, de asemenea, este un actor, producător de film și activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de patru ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor și încă de trei ori nominalizat la Oscar ca producător, câștigând o dată premiul.

Etichete: