Tarantino se pensionează, din nou: care este ultimul film al celebrului regizor

Tarantino se pensionează, din nou: care este ultimul film al celebrului regizor

După cum știi probabil deja, Quentin Tarantino a lansat zvonuri despre pensionare de ani de zile. Și încă are asta în plan. Cu toate acestea, mai are încă un film de făcut înainte să se retragă. Să sperăm, totuși, că nu va fi ultimul.

Într-un recent interviu acordat lui Bill Maher pentru a-și promova prima carte, un roman bazat pe filmul său din 2019 “Once Upon a Time in Hollywood”, Tarantino a dezvăluit că intenționează să facă din următorul său film ultima sa peliculă. Prezentatorul i-a spus regizorului să renunțe la „prostii”, după ce a spus că a considerat filmul nominalizat la Oscar ca fiind cel mai bun al lui Tarantino și „preferatul lui din toate timpurile”.

Tarantino e… greu de pensionat?

Tarantino a explicat că vrea să se retragă în glorie. Maher a adăugat că Tarantino este „prea tânăr ca să renunțe”. Când a fost întrebat de ce mai vrea să dacă doar un singur film, regizorul a folosit exemplul lui Don Siegel, care a realizat două filme, în urma succesului clasicului său din 1979 “Escape From Alcatraz”. El a spus că regizorul trebuie să renunțe atunci, în plin succes. Ar fi fost un final apoteotic, spune Tarantino.

„Majoritatea regizorilor au ultimele filme oribile”, a spus Tarantino la Pure Cinema Podcast. „De obicei, cele mai proaste filme ale lor sunt ultimele lor filme. Acesta este cazul majorității regizorilor din Epoca de Aur, care au ajuns să-și facă ultimele filme la sfârșitul anilor ’60 și ’70, apoi a ajuns să fie cazul majorității New Hollywood-ului regizori care și-au făcut ultimele filme la sfârșitul anilor ’80 și ’90”.

Indiferent dacă se răzgândește sau nu și decide să continue să regizeze câteva filme, Tarantino a realizat foarte mult în cariera sa de 30 de ani de la Hollywood, creând unele dintre cele mai iconice filme care există.

Poți urmări întregul interviu mai jos.

Citește și: