George Clooney a fost cel mai bine plătit în 2018, dar nu a ținut de actorie

George Clooney a fost cel mai bine plătit în 2018, dar nu a ținut de actorie

Forbes a publicat un clasament cu top 10 cei mai bine plătiți actori din 2018, dar prezența lui George Clooney pe prima poziție nu are legătură cu vreun rol recent de-al său. Mai mult decât atât, Clooney nu a mai jucat în vreun film încă din 2016.

În fiecare an, cei de la Forbes publică un set de clasamente pornind de la situația financiară a anumitor categorii de persoane. Dacă ai o fascinație pentru vedete, s-ar putea să-ți pese de faptul că George Clooney este cel mai recent lider al topului referitor la actori. În 2017, liderul clasamentului a fost Mark Wahlberg cu 68 de milioane de dolari încasați. În noul top însă, cel mai profitabil membru al familiei Wahlberg nu a reușit să intre în top 10.

În schimb, Dwayne Johnson și-a menținut poziția a doua în clasament pentru ultimii doi ani, chiar dacă suma din spatele performanței a fost radical diferită. În 2017 a fost vorba de încasări de 65 de milioane de dolari. În 2018, valoarea respectivă a fost de două ori mai mare.

Situația lui George Clooney este una mai specială. După ce a lipsit din top 10 în 2017, actorul s-a lăudat cu încasări de 239 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018. Suma fabuloasă de bani a venit după ce a vândut afacerea cu tequila pe care o deținea împreună cu doi prieteni, Rande Gerber și Mike Meldman.

Casamigos Tequila a fost vândută gigantului britanic Diageo pentru 700 de milioane de dolari cash și 300 de milioane ce urmează să fie virați pe parcursul următorului deceniu. Suma respectivă s-a împărțit egal între cei trei co-fondatori, printre care și Clooney. Avantajul de șase milioane de dolari al lui George a venit din câteva contracte de promovarea și licențierea unor filme mai vechi.

Forbes a publicat și top 10 celebrități, un top care a inclus doar doi actori, Clooney pe poziția a doua și The Rock pe trei. Prima poziție a fost deținută de Floyd Mayweather, boxerul a încasat 275 de milioane de dolari din înfruntarea cu Conor McGregor. Judecătoarea Judy Sheindlin care are un reality show foarte popular la americani este pe patru. Formația U2 se află pe șase, urmată de Coldplay pe șapte. Lionel Messi e pe opt, Ed Sheeran pe 9 și Cristiano Ronaldo pe 10.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: