Mult așteptatul serial animat League of Legends va fi lansat. Când vom vedea premiera la Netflix

Mult așteptatul serial animat League of Legends va fi lansat. Când vom vedea premiera la Netflix

League of Legends va fi lansat pe Netflix. Fanii jocului vor avea parte de seria animată Arcane. Nu este pentru prima dată când Netflix înregistrează audiențe foarte mari cu seriale făcute după jocuri. Fanii acestora sunt foarte încântați de acest gen. Povestea va avea în prim plan doi campioni foarte importanți din joc.

Când se va lansa seria animată?

Premiera va avea loc în 6 noiembrie. Deocamdată, noul trailer pregătește scena pentru noul serial. Aici găsim o prezentarea a personajelor care evidențiază originea eroinelor Jinx și Vi. Acestea luptă împotriva pericolelor hextech-ului și a inegalităților sociale dintre orașul bogat Piltover și Zaun.

În rolurile principale ale distribuției vocale vor fi Hailee Steinfield, Kevin Alejandro, Ella Purnell și JB Blanc. Astfel, Hailee Steinfield va fi vocea lui Vi, Ella Purnell va fi Jinx, Kevin Alejandro va interpreta Jayce. Mel, Vander și Vicktor vor fi interpretați de către Toks Olagundoye, JB Blanc respectiv Harry Loyd.

Filmul este produs și dezvoltat de Rot Games. Animația va fi de la Fortiche Productions. Animația redă povestea originii mai multor personaje din Piltover și Zaun. La fel ca jocul pe care se bazează, Arcane se adresează publicului 14+ și tratează mai multe teme pentru adulți.

Sunt multe seriale pe Netflix care au fost produse după jocuri și care au avut un succes foarte mare. Producătorii speră ca și de această dată, istoria să se repete. League Of Legends este un joc online de tip multiplayer online battle arena, dezvoltat și comercializat de Riot Games. În 2012, Forbes a spus despre el că este ”cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord și Europa din punct de vedere al orelor petrecute în joc.”

În ianuarie 2014, peste 67 de milioane de persoane au jucat League of Legends, 27 de milioane într-o singură zi, și 7.5 milioane de jucători au fost conectați în același timp. Jocul a generat o comunitatea competitivă activă care este în continuă creștere.