Netflix mizează pe romantism: când va fi lansat „The Royal Treatment”

Netflix mizează pe romantism: când va fi lansat „The Royal Treatment”

Netflix pare să aibă în plan mullțumirea tuturor categoriilor de utilizatori. Astfel, pe lângă thrillere, drame și filme de acțiune, din când în când, lansează și câte o comedie romantică, numai bună de schimbat registrul perioadei. Un astfel de exemplu este „The Royal Treatment”, ce va fi disponibil pentru vizionare în curând.

Primul trailer oficial pentru mult-așteptata comedie romantică, „The Royal Treatment” a fost lansat, dându-le fanilor mici indicii asupra desfășurării acțiunii noii povești de dragoste.

Menna Massoud va face parte din distribuția „The Royal Treatment”

Rolul principal din film va fi jucat de Menna Massoud, cunoscut anterior publicului pentru „Aladdin” (2019). Acesta va împărți „scena” cu Laura Marano, împreună încercând să recreeze una dintre acele povești clasice, cu final previzibil.

Dacă în ceea ce îl privește pe Massound, vorbim despre o premieră ăntr-un asemenea rol, Laura Marano nu este străină de comediile romantice. Anterior, aceasta a jucat și în „Perfect Date”.

Filmul urmărește aventurile prințului Thomas (Menna Massoud) și pe cele ale Isabellei (Laura Marano), un hairstylist din clasa mijlocie, în încercarea lor de a se îndrăgosti unul de celălalt – în ciuda lumilor diferite din care fac parte cei doi. Isabella ajunge să îl cunoască pe prinț atunci când este angajată să se ocupe de coafurile unor invitați de la nunta aranjată a lui Thomas.

Scenariul pentru „The Royal Treatment” a fost scris de Holly Hester, de vreme ce regia a fost asigurată de Rick Jacobson.

Filmările au avut loc în Noua Zeelandă.

Și cum, până la lansare, nu mai e chiar atât de mult, Netflix încearcă să-și „momească” fanii cu primul trailer oficial al viitorului film de dragoste „The Royal Treatment”, introducând în acesta suficiente elemente romantice pentru ca iubitorii genului să-și noteze în calendar data lansării oficiale.

„The Royal Treatment” va fi lansat oficial, pe Netflix, în data de 20 ianuarie 2022.

Citește și: