Maraton de Singur Acasă pe Antena 1. Când se difuzează primele trei filme din serie

Maraton de Singur Acasă pe Antena 1. Când se difuzează primele trei filme din serie
Ce se intampla cu finala X Factor

Antena 1 a dat lovitura când a luat Singur Acasă, filmul care Pro Tv a avut audiențe record în fiecare an. Anul acesta, celebrul film de Crăciun s-a putut vedea pe Antena 1, iar acum oficialii au luat o altă decizie cu privire la legendara producție care îl are în prim plan pe Macaulay Culkin. Antena 1 vine cu o surpriză pentru fanii îndrăgitei serii.

Surpriza pregătită de Antena 1 în Ajunul Crăciunului

Antena 1 va difusa în seara de Ajun primele trei filme Singur Acasă, unul după altul. În același timp, deși era programată pentru seara de 24 decembrie, finala X Factor a fost mutată cu o zi mai devreme.

Finala X Factor va fi difuzată pe 23 decembrie, iar în seara de ajun, pe 24 decembrie, vor fi redate cele 3 filme Singur Acasă.

Câștigătorul X Factor va fi anunțat, astfel, pe 23 decembrie. Emisiunea va începe la ora 22:15, potrivit grilei de programe a Antena 1. Andrei Duțu, Jomajiii, Bryana Holingher și Nick Casciaro sunt finaliștii sezonului 10 ai X Factor.

Programul maratonului Singur Acasă de vineri, 24 decembrie, este următorul:

  • Singur acasă 1 de la ora 20:00.
  • Singur acasă 2: Pierdut în New York începe de la ora 22:00. 
  • Singur acasă 3 va fi difuzat după miezul nopții.

Ce nu știai despre filmul Singur Acasă

Rolul lui Kevin McCallister din Singur Acasă a fost scris special pentru Macaulay Culkin. Dar asta nu l-a împiedicat pe regizorul Chris Columbus să dea audiții la peste 100 de alți copii neastâmpărați pentru acest rol.

Ceea ce a fost în zadar, deoarece Culkin a reușit să obțină rolul.

Actorul nu a fost singurul din familie care a apărut în film. Fratele mai mic al lui Macaulay, Kieran, a obținut, de asemenea, un rol în Home Alone, în rolul vărului lui Kevin, Fuller, cel care udă patul.

Deși filmul a marcat debutul actoricesc al lui Kieran, acesta și-a construit de atunci o carieră impresionantă în filme precum The Cider House Rules, Igby Goes Down, Scott Pilgrim vs. the World și Fargo de la FX.

Atât în 2019, cât și în 2020, Culkin a primit nominalizări la Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un rol secundar într-un serial, serial limitat sau film de televiziune pentru munca sa din Succession de la HBO.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI