Iron Maiden vine să facă istorie în România: unde și când îi vom putea vedea live

Iron Maiden vine să facă istorie în România: unde și când îi vom putea vedea live

Trupa britanică ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, Iron Maiden, va susține un concert în România, în 2022.

Concertul va avea loc în data de 26 mai 2022, la Romexpo, în Capitală, și va fi unul în aer liber, având în vedere data de primăvară-vară la care va fi susținut acesta.

iron-maiden-romania-2022

Biletele la concert au fost puse în vânzare începând cu data de 6 decembrie, în rețeaua iabilet, iar prețurile au valori diferite, în funcție de locul ocupat de fiecare fan, în parte, după cum urmează:

  • Aces High (în fața scenei): 464 lei (au mai rămas, la momentul redactării articolului, foarte puține bilete la acest preț);
  • The Beasts (în spatele categoriei Aces High): 384 lei;
  • Troopers (în spatele categoriei The Beasts): 304 lei.

Trebuie menționat că membrii fan clubului Iron Maiden, din România, vor avea acces la bilete mai devreme decât ceilalți fani.

Lord of the Lost vor deschide concertul Iron Maiden, din România

În deschiderea concertului Iron Maiden, din data de 26 mai 2022, de la Romexpo, va concerta trupa germană din Hamburg, Lord of the Lost, extrem de cunoscută celor care agreează stilul gothic metal.

Spectacolul care face parte din acest turneu fost deja văzut de milioane de fani, din întreagă lume. Iron Maiden sunt cunoscuți ca fiind unii dintre cei mai mari showmeni din toate timpurile, din nișa lor muzicală, spectacolele lor fiind presărate cu efecte de scenă spectaculoare. În acest concert, celebra trupa promite să cânte atât melodii mai noi, cât și dintre cele mai vechi, care le-au adus nemurirea. Astfel, rockerii vor putea asculta inclusiv piese de pe ultimul album de studio al acestora „Senjutsu”.

Nu este prima oară când Iron Maiden vine în țara noastră, ultima dată fiind în 2016. Chiar și așa, concertul din 2022 se anunță unul special, de vreme ce fanii vor putea vedea pentru prima dată show-ul „Legacy”, considerat de succes în toată lumea.

Citește și: