Tarja Turunen se întoarce în România, în 2022. Când și unde va concerta artista

Tarja Turunen se întoarce în România, în 2022. Când și unde va concerta artista

Tarja Turunen va susține, în 2022, nu unul ci două concerte în țara noastră. Primul va avea loc în data de 18 octombrie, la Arenele Romane, urmând ca a doua zi, artista să repete concertul la Cluj, în Form Space.

După e lungă pauză de la concerte, din pricina pandemiei de Covid-19, artista finlandeză se pregătește să se urce din nou pe scenă, în 2022, în cadrul turneului „Raw Tour”, început în 2019, dar întrerupt.

Tarja Turunen va susține două concerte consecutive în țara noastră

Fosta solistă de referință a trupei Nightwish va reveni în România, pentru a susține două concerte. Dacă în data de 18 octombrie 2022, publicul bucureștean o va putea vedea live la Arenele Romane, pe 19 octombrie 2022 va fi rândul clujenilor să se bucure de melodiile care au făcut-o celebră pe artistă (atât din perioada Nightwish, cât și în perioada solo, de după).

În cadrul turneului care a pus pe hartă și țara noastră, Tarja Turunen își va promova ultimul album de studio, „In the Raw”, lansat în luna august a anului 2019, la începutul turneului fracturat de pandemie.

„In The Raw ne amintește cât de bun poate fi metalul simfonic: interpretări vocale executate la perfecție, compoziție muzicală versatilă, aranjamente gândite în detaliu, muzicieni extrem de talentați și producție excelentă”, este de părere Gary Hernandez, de la „Metal Temple”, cunoscut critic al rockului simfonic.

În mod evident, Tarja Turunen nu are nevoie de prezentări ample, iubitorii rockului și ai operei cunoscându-i deja numele încă de pe vremea când aceasta era cap de afiș la Nightwish.

După 10 ani alături de Nightwish și peste 15 petrecuți „solo”, Tarja a devenit un brand de sine stătător, vocea inconfundabilă a a acesteia, însă și frumusețea aparte scoțând-o din anonimatul celorlalte mezzo-soprane care au îndrăznit să cocheteze cu metalul simfonic.

Biletele pentru concertele din octombrie 2022 pot fi achiziționate, după cum urmează:

  • București, Arenele Romane: aici.
  • Cluj-Napoca, Form Space: aici.
Citește și: