Fă-ți un cadou inedit de Crăciun: un bilet la concertul Kiss, din 2022

Fă-ți un cadou inedit de Crăciun: un bilet la concertul Kiss, din 2022

Legendara trupă rock, Kiss, va concerta în România, în 2022, într-un spectacol ce se vrea a fi unul de adio. Dacă va fi, sau nu, de adio rămâne de văzut. Cu toate astea, am face bine să nu riscăm și să mergem să-i vedem (poate) pentru ultima oară.

„The Farewell Tour” va trece și prin România. Concertul va avea loc la Romexpo, în data de 16 iulie 2022 și promite să fie unul memorabil, asemenea tuturor concertelor susținute de Kiss, de-a lungul timpului.

Așadar, dacă ai de făcut un cadou de Crăciun unui rocker înrăit și nu știi ce să-i iei, iată o idee foarte bună: un bilet la concertul Kiss, din iulie 2022.

Cât costă biletele la concertul Kiss, din România

Și dacă tot am ajuns la capitolul costuri, haideți să dezvoltăm un pic și acest subiect.

Biletele se pot achiziționa de pe iabilet și au următoarele valori, în momentul de față:

  • VIP (cu loc în tribună): 756 lei;
  • Diamond Circle (fără loc în fața scenei): 648 lei;
  • Golden Circle Earlybird (fără loc în spatele Diamond Circle): 378 lei;
  • General Admission Earlybird (fără loc în spatele Golden Circle): 248 lei.

De menționat că, în prezent, mai sunt extrem de puține bilete la categoria Golden Circle Earlybird și General Admission Earlybird, așă că ar fi cazul să vă grăbiți.

Kiss este o trupă rock din New York, Statele Unite ale Americii, fondată în 1973 ce abordează stilurile muzicale glam rock, hard rock și heavy metal. Încă de la început, membrii Kiss s-au remarcat pe scenă prin costumele lor extravagante, cât și prin machiajul unic.

De-a lungul timpului, formația a vândut peste 75 de milioane de discuri, la nivel mondial. În data de 10 aprilie 2014, aceștia au fost introduși în Rock and Roll Hall of Fame.

Membrii actuali ai trupei sunt Gene Simons (bass), Paul Stanley (chitară și voce), Eric Singer (baterie) și Tommy Thayer (chitară).

Citește și: