Nightwish va susține un concert în România, în 2022. Când, unde, cât costă biletele

Nightwish va susține un concert în România, în 2022. Când, unde, cât costă biletele

Legendara trupă Nightwish revine în România, în 2022, pentru a susține un concert pe scena de la Romexpo.

Iubitorii muzicii rock, cu emfază pe fanii cunoscutei trupe Nightwish, sunt așteptați, în data de 1 august 2022, pentru a lua parte la unul dintre concertele verii viitoare. Acesta va avea loc pe scena de la Romexpo și va face parte dintr-un turneu amplu al formației, numit „HUMAN. :II: NATURE.”. De altfel, această denumire este sinonimă cu numele celui mai nou album al trupei, lansat în luna aprilie a anului trecut.

Cât te costă ca să îi vezi pe cei de la Nightwish live

Biletele au fost puse în vânzare începând cu data de 10 decembrie și sunt structurate în mai multe categorii de preț, după cum urmează:

Earlybird (200 de bilete): Wishmasters (329 lei), Elvenpaths (239 lei), Islanders (149 lei).

Presale: Wishmasters (349 lei), Elvenpaths (259 lei), Islanders (169 lei).

Preț la acces: Wishmasters (370 lei), Elvenpaths (280 lei), Islanders (190 lei).

În cazul primelor două categorii, biletele se pot achiziționa și online, de pe iabilet (în acest caz se achită un comision de 12 lei, valabil emiterii biletului).

Din numărul total de 10.000 de bilete puse în vânzare, câte 2.000 de bucăți sunt rezervate categoriilor Wishmasters și Elvenpaths (presale și acces).

Copiii cu vârste sub 2 ani vor beneficia de acces gratuit. În plus, la fața locului vor fi disponibile puncte de „alimentare” (mâncare și băuturi diverse), aparținând colaboratorilor agreați de organizatori.

Trupa finlandeză Nightwish abordează stilul metal simfonic și a fost fondată în 1996, înregistrând primul succes din carieră odată cu lansarea primului single „The Carpenter”, în 1997.

Ulterior, formația a lansat o serie de albume care și-au găsit rapid locul în inimile fanilor. Printre acestea se numără: „Wishmaster”, „Oceanborn” sau „Once”.

De departe, unul dintre cele mai mari hituri ale trupei este „Wish I Had an Angel”, interpretat de Tarja Turunen, cea care în 2007 a părăsit trupa.

Ulterior, aceasta a fost înlocuită (pentru scurt timp) cu Anette Olzon. În prezent, Nightwish mizează pe calitățile vocale ale lui Floor Jansen, lângă care se pare că membrii trupei și-au găsit „fericirea”.

Citește și: