Dezvăluire incredibilă despre extratereștri a unui ofițer britanic: când au apărut pentru prima oară

Dezvăluire incredibilă despre extratereștri a unui ofițer britanic: când au apărut pentru prima oară

Teoriile despre extratereștri, originile acestora și dacă chiar există cu adevărat, sunt numeroase. Acum, un fost ofițer britanic face o declarație cel puțin suprinzătoare.

Gary Heseltine, fost detectiv din cadrul poliţiei britanice şi vicepreşedintele al organizaţiei Coaliţia Internaţională pentru Cercetarea Extraterestră (ICER), înfiinţată anul acesta, susţine că OZN-urile au apărut odată cu primele teste nucleare, în 1945, conform Adevărul.

Acesta face trimitere la dezvăluirea extraordinară a căpitanului Robert Salas, un fost ofiţer american în domeniul nuclear, potrivit căreia nişte OZN-uri  au apărut în 1967 la baza militară a Forţelor Aeriene americane din Malmstrom, Montana, şi au împiedicat lansarea unor focoase nucleare.

„Probabil că în momentul în care SUA au detonat prima bombă atomică a trimis unde de şoc în spaţiu, alertând pe această cale alte civilizaţii cu privire la evoluţia tehnologică a vieţii pe Pământ, până în punctul în care poate scinda atomul şi crea fisiunea atomică. Se pare că din acel moment încolo, OZN-urile au început să apară în apropierea instalaţiilor militare americane şi în toată lumea”, a spus Heseltine, fost ofiţer în poliţia aeriană şi apoi în poliţia de transporturi, citat de aceeași sursă.

OZN-urile au apărut odată cu primele teste nucleare

El este şi cel care a creat o bază de date naţională a întâlnirilor cu obiecte/fenomene aeriene neidentificate pentru colegii săi. Heseltine s-a retras din poliţie în 2013 pentru a se concentra pe studierea OZN-urilor.

Ca referință, SUA au detonat prima bombă atomică cu numele de cod Trinity pe 16 ulie 1945. Căpitanul Robert Salas a dezvăluit că a luat parte la o lansare de rachete nucleare Minuteman care a eşuat inexplicabil. „Mi-aş dori ca Forţele Aeriene şi guvernul să iasă public şi să admită că este un fenomen real”, a atras acesta atenţia, numind OZN-urile ameninţări la adresa „securităţii naţionale”, având în vedere propria experienţă cu o lansare de rachete nucleare.

Forţele de securitate au observat lumini pe cer înainte să-şi facă apariţia deasupra bazei un „obiect cu formă ovală care pulsa”. „Cred că a fost o etalare. Voiau să pună în lumină armele noastre nucleare şi să ne transmită un mesaj. Interpretarea mea este că acest mesaj spunea să scăpăm de ele, întrucât sunt prezicerea distrugerii noastre”, a adăugat acesta.

Cu toate acestea, forţele aeriene ale SUA nu au confirmat niciodată incidentul.  „Corelaţia dintre obiecte/fenomene zburătoare are bune conexiuni istorice şi ar putea sugera că acţiunile lor sunt menite ca un avertisment către omenire asupra pericolelor armelor nucleare”, a spus acesta, a cărui organizaţie îndeamnă la dezarmare, o problemă care ar trebui expusă la ONU, spune fostul ofiţer britanic.

Un senator american are o perspectivă interesantă despre extratereștri

Un senator din New Mexico, Martin Heinrich, s-a alăturat recent în rândurile unor oficiali publici de seamă, sugerând că ar putea exista, de fapt, ceva din altă lume în legătură cu toate materialele OZN, fenomenele aeriene inexplicabile (UAP) și rapoartele examinate de liderii militari și de informații. Iată care este perspectiva lui despre extratereștri.

Una dintre ipotezele principale din spatele tuturor presupuselor observări OZN și UAP este că acestea ar putea fi drone sau alte aeronave de supraveghere trimise să spioneze SUA de o altă țară. La urma urmei, „neidentificat” din „obiect zburător neidentificat” nu înseamnă în mod inerent „străin”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: