De ce sunt Jinx și Vi vedetele absolute din Arcane: creatorii seriei Netflix explică fenomenul

De ce sunt Jinx și Vi vedetele absolute din Arcane: creatorii seriei Netflix explică fenomenul

„League of Legends” și-a desemnat câștigătorii: cele două surori sunt, de departe, preferatele tuturor fanilor „Arcane”.

Cum au devenit Vi și Jinx cele mai iubite personaje din Arcane? Cu siguranță a fost nevoie de timp și de implicare, din partea producătorilo, însă acest lucru s-a întâmplat, astfel că acum, numele celor două surori au devenit, fără niciun dubiu, sinonime cu seria „Arcane”, disponibilă pe Netflix.

De altfel, se poate spune că cele două personaje au ajutat seria să se cațăre în topul preferințelor fanilor, într-un timp extrem de scurt de la lansare.

Ce spun creatorii „Arcane” despre Jinx și Vi

„Dacă ți le imaginezi pe cele două personaje împreună, într-o scenă, indiferent de locație sau de ceea ce se petrece în acel moment, poți să fii sigur că vei avea parte de distracție – întocmai datorită antagonismului dintre cele două. Au mereu păreri diferite iar asta dă naștere unor dialoguri spumoase”, a declarat unul dintre creatorii „Arcane”, despre Jinx și Vi.

Acesta a mai spus, de asemenea, că un alt secret al reușitei are la bază liberul arbitru pe care producătorii l-au acordat artiștilor de animație, lăsându-i pe aceștia să se manifeste așa cum simt. Metoda a pus o cărămidă la temelia ideii de originalitate, dând ocazia imaginației să creeze fără prea multe opreliști.

Personajul Vi a debutat în 2012, devenind primul „campion” League of Legends care a beneficiat de propria melodie și de o poveste foarte bine conturată.

Un an mai târziu, același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Jinx, lansându-se, în onoarea personajului, videoclipul „Get Jinxed”.

Cum cele două au fost extrem de bine primite, s-a luat decizia ca Jinx și Vi să devină un soi de leitmotif al noii serii.

Arcane a ajuns pe locul 1 în preferințele cinefililor din SUA, în săptămâna 13-19 noiembrie situându-se pe un binemeritat loc 1, conform Parrot Analytics. Conform aceleiași surse, „Stranger Things” s-a situat pe locul 2, iar „The Mandalorian” pe 3, urmate îndeaproape de „Ted Lasso”, „Titans” și „Squid Game”.

Citește și: