Secretul macabru ascuns în ”Winnie the Pooh”. Ce rol au toate personajele din desene, de fapt

Secretul macabru ascuns în ”Winnie the Pooh”. Ce rol au toate personajele din desene, de fapt
Secretul macabru ascuns in ”Winnie the Pooh”

Copilăria tuturor celor născuți în anii 90 este pe punctul de a fi zguduită din temelii. Punem pariu că nu știai asta. Ce rol au, de fapt, Winnie și toate personajele din celebrele desene animate Winnie the Pooh. Secretul a fost dezvăluit recent, iar fanilor nu le-a venit să creadă. Au pus informațiile cap la cap și s-au îngrozit când au realiat care este concluzia.

Secretul macabru ascuns în ”Winnie the Pooh”

În anii 90, toți copiii erau fascinați de Winnie the Pooh și prietenii săi. Generații întregi de copii au crescut cu poveștile simpaticului ursuleț și aventurile camarazilor săi. Fiecare personaj a fost extrem de bine conturat, iar faptul că erau atât de diferiți a fost lucrul care i-a atras pe copiii de toate vârstele.

Cu toate aceste, recent au apărut câteva teorii ale conspirațiilor care susțin faptul că Winnie, Christopher Robyn, Tiger, Eeyore, Roo și celelalte animăluțe ar fi reprezentat, de fapt, boli psihice. Celebrul desen este plin de metafore și diverse figuri de stil care te transpun într-o lume magică, iar specialiștii spun că nu este pentru prima dată când afecțiunile mentale sunt portretizat într-un mod subtil în anumite cărți pentru copii.

Winnie the Pooh ar reprezenta afecțiunea ADHD, adică deficitul de atenție, prin faptul că este mereu agitat, debusolat și uită lucruri destul de des, oferind replici la nimereală de cele mai multe ori. Porcușorul este foarte anxios, fiind întotdeauna speriat de Tigru, care este un caz clar de ADHD, prin felul în care este hiperactiv și nu are niciun moment de respiro.

Cine sunt personajele din Winnie the Pooh care suferă de anxietate, depresie și OCD

Băiețelul Robin, care-l adoră pe Winnie the Pooh, ar putea portretiza pacientul clascic care suferă de schizofrenie, din moment ce întreaga lume a ursulețului galben este produsul imaginației sale.

În ceea ce-l privește pe cangurul Roo, acesta pare să reprezinte una dintre cele mai gravi boli: autistmul. Roo este foarte protejat de mama lui, Kanga, şi, în ciuda sfaturilor sale și a felului în care îi spune să aibă grijă de el, Roo ignoră adesea ce se întâmplă în jurul lui şi, mai mult de atât, se pune singur în pericol de foarte multe ori. Kanga suferă de anxietate, la fel ca porcușorul.

Bietul Eeyore ar fi într-o stare de depresie acută, din cauza faptului că oricâte lucruri bune i s-ar întâmpla el niciodată nu găsește latura pozitivă a lucrurilor. Despre iepuraș putem spune că suferă de OCD, adică tulburare obsesiv-compulsivă, deoarece este perfect organizat și urăște când lucrurile îi scapă de sub control.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI