Creatorul „Rick & Morty” planifică un serial de animație cu blockchain și NFT. Când va apărea și unde

Creatorul „Rick & Morty” planifică un serial de animație cu blockchain și NFT. Când va apărea și unde

În timpul prezentării sale recente, Fox le-a spus agenților de publicitate despre o nouă serie animată care se bazează pe două cuvinte cheie pe care le-ai auzit foarte mult cu siguranță în ultimul timp, chiar dacă nu știi ce sunt: ​​blockchain și NFT.

“Krapopolis”, de la Community și creatorul lui Rick & Morty, Dan Harmon, este „o comedie animată, situată în mitica Grecia antică”, prezentând zeii, oamenii și monștrii care încearcă să coexiste.

Unde intervine domeniul crypto este proiectat în mai multe moduri. Fox lansează propria companie NFT, Blockchain Creative Labs, împreună cu spectacolul de a „crea, vinde și gestiona NFT-uri, tokenuri și bunuri digitale”. Ca atare, Krapopolis va fi primul show dintre multele altele în acest sens.

NFT și blockchain vor avea desene animate

Ce înseamnă exact asta? Ei bine, în afară de a reprezenta o modalitate de a produce un serial de animație care ar sparge toate topurile (presupunând că urmează calea în care “Rick & Morty” a devenit extrem de popular), este vorba și de publicitate.

Hollywood Reporter l-a citat pe CEO-ul companiei Fox, Charlie Collier, care le-a spus agenților de publicitate că „la fel cum facem asta pentru propria noastră animație, vom ajuta și brandurile să se conecteze direct cu fanii și entuziaștii prin intermediul NFT-urilor. Cu și pentru voi, Fox va ajuta arta să se întâlnească cu tehnologia”.

KRAPOPOLIS este o comedie animată, situată în mitica Grecie antică, creată de Dan Harmon (creatorul „Rick și Morty”, „Community”), câștigător al premiului Emmy. Este centrat pe o familie defectuoasă de oameni, zei și monștri, care încearcă să conducă unul dintre primele orașe ale lumii fără să se omoare reciproc. Deținută și finanțată în totalitate de FOX Entertainment, comedia va fi produsă de studioul său de animație câștigător al Premiului Emmy, Bento Box Entertainment, se arată în comunicat.

În plus, KRAPOPOLIS va servi ca prima serie animată organizată în întregime pe Blockchain, pe măsură ce FOX și Bento Box intră în afacerea NFT. Compania va lansa o piață dedicată pentru KRAPOPOLIS, care va pregăti și vinde bunuri digitale, variind de la NFT-uri și GIF-uri, precum și tokenuri care oferă experiențe sociale exclusive pentru a atrage și recompensa fanii.

Citește și: