02 dec. 2021 | 10:55

Casa lui Kevin, de închiriat pe Airbnb. Cât costă să fii „Singur Acasă”

ACTUALITATE
Casa lui Kevin, de închiriat pe Airbnb. Cât costă să fii „Singur Acasă”

În cazul în care vrei să-ți transformi Crăciunul 2021 într-unul de neuitat, află că Airbnb îți pune la dispoziție casa din „Singur Acasă”.

În anii ’90, „Singur Acasă” (Home Alone) scria istorie în rândul peliculelor cu specific de Crăciun. 31 de ani mai târziu, filmul nu numai că nu s-a demodat, însă a primit și un remake pe măsură, așteptat cu entuziasm de cinefili.

În speranța reînvierii spiritului de Crăciun al copilăriei noastre, actualii proprietari ai casei unde s-a filmat celebra producție scot la „bătaie” o noapte de cazare, destinată tuturor fanilor adevărați. Aceștia se vor putea caza direct în casa din „Singur Acasă”, în data de 12 decembrie a anului curent. Atmosfera din film va fi recreată, de dragul unei experiențe cât mai fidele, promit proprietarii.

Licitația pentru o noapte de neuitat în casa din „Singur Acasă” va începe pe 7 decembrie

Din anunțul publicat pe Airbnb aflăm că startul rezervărilor va fi dat pe 7 decembrie, urmând ca fericitul „câștigător” al acestei ocazii unice să beneficieze de o noapte de cazare, alături de prieteni sau familie, pe 12 decembrie.

Cei ce vor avea această ocazie vor fi găzduiți direct de „fratele” lui Kevin, „Buzz McCallister”.

„Cu toate că suntem maturi și mult mai înțelepți acum (spre exemplu, eu am propria firmă de securitate), nu suntem niciodată prea bătrâni pentru o tură de distracție de sărbători. Anul acesta, cât timp suntem plecați în vacanță, dau ocazia unui grup de oameni să se reîmprietească cu copilul din ei, în casa copilăriei mele, pe 12 decembrie”.

Din păcate, în momentul de față, prețul pe care norocoșii vor trebui să îl achite nu este cunoscut, întrucât vorbim despre o licitație.

Din decor nu vor lipsi elementele clasice, specifice, care au întregit povestea din 1990. Celebrul pat, cutia de vopsea agățată de tavan sau statuia din bronz lovită de mașina curierului de la pizzeria „Little Nero’s” vor fi „la locul lor”.

Casa a fost vândută în 2012 contra sumei de 1.585 milioane de dolari.

 

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele