Odată cu Samsung S20 va fi lansat și acest telefon pliabil spectaculos

Odată cu Samsung S20 va fi lansat și acest telefon pliabil spectaculos

Un nou an, un nou telefon pliabil. Samsung S20 va fi prezentat în februarie, iar odată cu el va fi cazul și de un nou smartphone pliabil. Numele acestuia ar fi Bloom.

Galaxy Fold a fost abia începutul pentru Samsung când vine vorba de telefoane pliabile. Bloom ar fi noul model, iar acesta a fost confirmat drept concept prima dată în octombrie 2019. Atunci, compania promova ideea de-a avea un telefon pliabil pe orizontală. Astfel, e ca și cum ai avea un telefon cu clapetă.

Bloom ar fi prezentat odată cu Samsung S20, pe 11 februarie. Și acum, pe final de CES 2020, a apărut și prima imagine cu noul telefon. E cam cum te-ai aștepta, nu că ar fi prea mult de inovat la capitolul design. Imaginea aceasta confirmă videoul publicat de Samsung, dar și câteva imagini neoficiale apărute între timp.

Ce nu-i cert e altceva. Bloom ar fi un telefon orientat spre public feminin, deși nu are nicio logică pentru Samsung ca să facă așa ceva. E, cel mai probabil, o presupunere care nu va fi confirmată de companie.

Samsung Bloom Samsung S20

Samsung S20 și Bloom vor fi cele două telefoane premium ale Samsung pentru începutul anului

Samsung S20 e cel mai așteptat telefon al companiei. Va avea număr record de camere, ecran mai mare ca niciodată și, cel mai probabil, o carcasă din materiale mai bune. În 2019, compania a experimentat și cu o carcasă din ceramică pentru modelul Plus. Acum sunt preconizate trei versiuni: S20e, S20 și S20 Plus.

În cazul în care te întrebi de ce ar avea producătorul un nou design pentru telefonul pliabil, ei bine, pentru că e o piață atât de nouă, încât e loc și de experimente de tipul acesta. Ideea telefonului pliabil, indiferent cine îl produce, e să extindă aplicațiile și scenariile de utilizare.

„Noul concept de format pe care îl dezvoltăm nu-i unul pe care să-l porți cu ușurință în buzunar, dar e unul care va schimba modul în care ne folosim telefonul.”
Hyesoon Jeong, șeful grupului de cercetare și dezvoltare de la Samsung

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: SamMobile