De ce Samsung S11 s-ar putea numi, de fapt, Samsung S20

De ce Samsung S11 s-ar putea numi, de fapt, Samsung S20

De la primul Galaxy S până acum, Samsung a menținut aceeași strategie de denumire. În 2020, am putea vedea un Samsung S20, nu un Samsung Galaxy S11. Sunt câteva motive pentru această schimbare.

Oficial, Samsung are un eveniment de tip Unpacked pe 11 februarie. Nu a spus oficial dacă e vorba de Samsung S11, dar altceva nu ar mai putea fi în perioada asta. În ultimele luni a fost însă vehiculat și numele Samsung S20, ceea ce poate veni ca o surpriză. Publicația Korea Times susține ca producătorul ar trece la acest nume ca să marcheze lansarea în 2020. Poate e însă un pic mai mult aici.

Samsung Galaxy S11 Plus camera foto
Cum ar putea arăta camera de pe Samsung S20 Plus

Samsung S20, acest Samsung S11 cu mai multă încredere în el

Dincolo de-a marca anul 2020 cu Samsung S20, se prea poate ca producătorul să treacă la această denumire ca să transmită mesajul că-i un telefon cu totul nou, cu totul inovator. Dacă ar fi un Samsung S11, utilizatorii ar putea avea senzația că-i actualizarea modelului de anul trecut. Dacă-i Samsung S20, ar putea crede, ceva mai îndreptățit, că e mult mai bun.

Din punct de vedere hardware, telefonul e promițător. E suficient să ții cont și de specificațiile și designul pe care S10 Lite și Note 10 Lite le au deja. Vorbim, în principal, de-o baterie de 4.500 mAh, o premieră pentru Samsung.

Astfel, telefonul car fi disponibil în trei versiuni: 6,3 inci, 6,7 inci și 6,9 inci. E de așteptat să fie menținută strategia de denumire din 2019: S20e, S20 și S20 Plus.

Sigur, toate vor avea ecrane foarte bun, hardware pe măsură, baterii mai mari decât modelele de acum, dar și camere foto diferite de ce-ai văzut în 2019. Și-un prim pas a fost făcut cu Galaxy S10 Lite, primul din linia premium care a trecut la senzorul de 48 MP.

Samsung S20, de cealaltă parte, ar aduce în premieră un senzor de 108 megapixeli creat special pentru el. Și acela e cu adevărat impresionant. Acestea sunt câteva presupuneri ca răspuns la întrebarea: de ce ar putea fi denumit Samsung S20. Producătorul ar marca astfel un nou deceniu și-o nouă direcție pentru telefoanele sale, un deceniu care va fi remarcabil și prin telefoane pliabile.

Citește și:
Sursa: Korea Times